Prerusovana stolica

Príspevok v téme: Prerusovana stolica
sakul87

Dobrý deň, chcem sa s Vami podeliť o môj problém. Mám 22 rokov. Problém trvá dlhšie, možno už aj dva roky a nikdy som mu nevenoval väčšiu pozornosť. Ráno keď sa zobudím tak chodím viac krat za sebou na veľkú. Dva-tri-niekedy aj štyrikrát. Často, nie vždy, mavam tenšiu stolicu a mávam nadúvanie kdesi v bruchu, ktoré je niekedy ale nie vždy neprijemne a naslednu pomalu plynnatost.

Bol som od základných, odborných až po komplexne špeciálne vysetrenia celeho organizmu, poprti tom aj na Sonografii, a všetky vysledky vylučili že by išlo rakovinu hrubeho creva. Lekari mi povedali že ide zrejme o syndrom drazdiveho hrubeho creva, nakolko patrim k ludom ktorý sa tak \\\"trochu\\\" viac stresuju a vela veci beru \\\"trochu\\\" viac vazne v skole, v praci a pod.. vlastne vsade vsetko beriem prilis moc vazne..

Može íst teda len o taketo prakticky nie nebezpecne ochorenie? Neviete coho moze byt priznakom ta tensia stolica?

Dakujem za odpovede

sakul87

Dobre, ďakujem za rady, ja to mam to iste ako ty, tiež vylúčili nádor. Tak skúsim niečo na zahustenie stolice.

silanka

tiez som to mala, vysetrenia nador vylucili, cize stres.proste vylucit jedla, ktore ti robia zle a jest prasky alebo tabletky na zahustenie. mne to preslo ,,samo,, a som rada :)

silanka

szndrom draydiveho creva je velmi tayko diagnostikovat.pred casom som mala to iste ako ty.zacala som uzivat homeopatika ignatia amara 15 ch na stres ale neviem posudit ci to to pomohlo alebo nie lebo to uz neberiem. kazde rano si rozrobim jednu smectu prasok a vypijem. je to prirodny il tak dufam, ze sa moze brat aj dlhsi cas a tym padom sa stolica zahusti a pojdes na wc len raz alebo max dvakrat. skus :) a to je psychika to vsetko.treba to prekonat ze my ovladame svoje telo a nie ono nas

jakbaka

Bol si na kolonoskopii?? asi ano ked si vravel, ze ti vylucili rakovinu hrubeho creva. Pokial, ti tam nic nenasli, tak sa nemas coho bat a bude to len tymto hektickým sposobom zivota.