HPV III a vitaminy

Príspevok v téme: HPV III a vitaminy
renata.

Prepáčte , že zakladám novú tému, ale chcela som si byť istá, že si ma RNG všimne. Totiž vo štvrtok mi diagnostikovali HPV III. Som z toho veľmi nešťastná. Mám 39 rokov a mala som len jedného partnera.
Kúpila som si INDINAL a chcela by som sa opýtať, či si mám užívať aj vitamíny zinoc a selén. ( takúto kombnáciu liekov som videla v lekárni ).
Môže sa zinoc plus selén užívať spolu s indonalom?
PS: beriem aj antikoncepciu kvôli silenému krvácaniu, preto sa bojím aby som to zase s liekmi neprehnala.
Viem, že prírodná cesta je lepšia (ovocie-zelenina), ale radšej volím formu tabletiek, lebo moja strava nie je pravidelná a celkovo jem málo.

Ďakujem každému za odpoveď. Veľmi mi pomôžete.

fruta

..renata, neboj, hlavne nestresuj, stres vie narobiť viacej šarapaty ako celé HPV..hlavne treba zvyšovať imunitu organizmu, myslieť pozitívne,(čo stres rozhodne znižuje)..naštuduj si o tom nejaké veci, ja som toho prečítala kvanta, aj tu na fóre je toho dosť =) aj dobré rady sú tu, len si treba vybrať tie s ktorými sa stotožníš =) a uvidíš všetko bude o.k. =) držím palce, a inak nie vobec som sa nebála robiť partnerovi orálny sex =)

renata.

Mna by zaujímala ešte jedna vec : tie čo máte HPV , myslím si, že ste robili partnerovi aj orálny sex. Nebojíte sa že ste si preniesli vírus aj do ústnej dutiny a dostanete rakovinu napr.hltana ?
Ja už piaty den ani nedokážem jesť, čo som tak v strese z tohto všetkého. ďakujem Vám.

fruta

..hmmm, ja som brala antikoncepciu v tom čase, potom som ju vysadila, pretože som plánovala bábo, inak by som ju nevysadila, tiež mi lekárka povedala, že nemusím..takže sa porozprávaj ešte s lekárkou, keď si si nie istá či ju vysadiť a či nie, =)..inak pri dostatočnej podpore imunitného systému sa telo vysporiada s HPV aj samo =)

andrea*

ďakujem za podporu. Aj ja beriem indonal. Len mi nie je jasná tá antikoncepcia. Beriem ju pre veľmi silné krvácanie a pomáha mi v tomto probléme. Alenže teraz som na vážkach, či ju vysadiť alebo nie.

fruta

..ahoj, ja som tiež mala HPV III, brala som indonal, dala som sa zaočkovať, brala vitamíny...teraz sú výsledky v poriadku, takže niečo z toho pomohlo, a hlavne veľa optimizmu treba, všetko bude ok =)..držím palce =)

andrea *

ja by som tiež poprosila o pomoc. Tiež mám HPV III (rizikový stupeň) , ale beriem antikoncepciu nivynette. Lakárka povedala, že ju vysadiť nemusím, ale niekde píšu, že je lepšie ju vysadiť. Vedel by mi niekto poradiť ? Tiež sa dosť bojím. ďakujem

RNG

Indonal nie je ziadne imunosupresivum,
Cela jeho cinnost sa sustredi na znizovanie estrogenickeho efektu v tele, co chrani proti zvrhnutiu sa napadnutych buniek na rakovinne.
Co sa tyka vitaminu D-3, podla najnovsich vyskumov z Hawaii nasli az 20% ludi s prinizkymi hladinami tohoto vitaminu aj ked boli kazdodenne na slnku a nepouzivali filtrovacie kremy. Hlavne u starsich je tato neschopnost vyrobit dostatok vitaminu D-3, takze ho odporucaju pre istotu kazdemu doplnovat.
Skodlive hladiny v tele nastali az pri doplnovani mnoho mesiacov davkami nad 100 000 IU denne, takze odporucena preventivna davka 2000 az 4000 IU je velmi konzervativne cislo a ludia, co ju beru maju vyssiu imunitu, hustejsie kosti a mensi nabeh na Alzheimerovu chorobu.
To vsetko je zatial vyskumom potvrdene, iste sa objavi este mnoho inych uzitocnych veci, co tento potrebny vitamin robi v tele.

draci_zub

renata.: Neblbni. Napíš sem čo ti je. Prestaň brať tabletky od doktorov. Kup si C-cko a nejake mineraly. A budes ok.

renata.

ach jaj, teraz čítam, že sa to nesmie užívať spolu s imunosupresívami. Patrí indonal do tejto skupiny liekov ?