Mykoza

Príspevok v téme: Mykoza
anazuzzz

ahojte možno tomu neuveríte ale skúsim opísať svoje problémy. Kvasinky ma trápia už tri roky, zo začiatku neznesiteľné svrbenie no posledne už len strašné pálenie, a je to takto 3 roky nestalo sa ani jeden den že by som sa týchto problémov zbavila. Mám vybraných miliardu liekov od gynekologa canesten, klion, fluco sandoz, macmiror, candibene, krémiky, rosalgin a podobne. Výsledku u imunologa nesúvisia nijak s mykozami, ale brala som imunor na podporenie nešpecifickej imunity, samozrejme žiadna zmena.
Počas týchto problémov som skúsila vysadiť sladké - nepomohlo, množstvo probiotík - nič, anionové vložky - nic, žehlenie gatiek, umývanie iba vodou, voľné oblečenie - nič, najnovšie beriem candivac zatial žiadny výsledok dokonca ešte horšie.
Priateľ absolvoval všetky testy výsledok nenašli žiadny problém.
Som zúfala nebaví ma takto žiť.
Viete mi niekto pomôcť?

Kylie89

usiko

ak ho nechce pisat sem, tak kludne mi ho
posli na mail.
Ja mam take iste problemy ako ty.. tak snad aj mne pomozu, ked aj tebe.
Moc moc moc dakujem.

kyliee.reyes@gmail.com

Kylie89

Usiko

a to kde si bola na lieceni ? pomohlo ? nevies mi dat kontakt na ich , nejaku pevnu linku alebo tak ? moc by mi to pomohlo, dakujem.

xy24

čaute, aj ja som mala tento problém, pálenie, svrbenie, hustý výtok atď, nevedela som si rady...kamoška poradila aby som si kúpila v lekárni mycomax 150 (JE TO JEDNA TABLETKA). mne to zabralo ešte v ten deň, chvala bohu od vtedy nemám problémy (asi mesiac), predtým som to mávala už asi 4 roky, skoro každý týždeň...odvtedy si žehlím nohavičky, neperem ich v pracom prášku, nenosím tangáče, nepoužívam vôbec tampóny, nepoužívam fresh vložky, iba jednoduché a kúpila som si na intímnu hygienu v ezoterike špeciálne tekuté mydlo...nechodím do plavárne...asi to je všetko.

janab

Mykoza je hubové ochorenie. Ak to má žena dlhý čas, tak hrozí, že prenikne hlbšie do rodidiel...Neviem či ťi gynekolog robil nejaké výtery, či tam nie sú iné zápalové procesy..či nemáš aj zápal moč.ciest ak ide o pálenie..ale pálenie je aj vtedy, ked je mykoza vo vysokom štádiu...skús si na noc dať na vložku biely jogurt...možno to pomôže..máš to veľmi dlho a myslím si, že by si mala vymeniť ženského lekára..,resp. ísť na výter ku kožnému...

BJ

Ako clovek, co sa z kandidy z vacsej casti vyhrabal a mam ju uz skoro uplne v pohode, ti viem dat cenne rady.

Nie, farmaceuticke pripravky na chemickej baze nepomozu.
Nie, nieje to problem cukrov a vysadenie sladkeho samo o sebe problem nevylieci.
Ano, probiotika pomozu, ale len ak sa vedia v creve uchytit a su tam pre nich vytvorene podmienky.
Ano, stres a dusevna nepohoda dokaze cely proces takmer uplne zabrzdit.
Ano, kokosovy olej a oreganovy olej pomahaju, ale na uplne zvladnutie problemu nestacia, su to len pomocky. Treba doriesit koren problemu, a tym je rovnovaha tela.
Takisto, bezne protikvasinkove diety zakazuju cukry, co je uplny nezmysel, pretoze kluc lezi vo vysadeni velkeho mnozstva tukov. Telo nemoze fungovat dobre bez sacharidov, vynimkou su specialne diety na bielkovinovo-tukovej strave, ale spravne doriesenu dietu na sacharidoch neprekonaju v zdravotnom prinose ani nahodou.

Ak chces, mozeme popisat sukromne, verejne tu pisat nebudem, uz mam dost rypania, spochybnovania a odsudzovania.

vevericka

no o tom skor pochybujem..okrem toho bezne probiotika v ludskom tele su citlive na kazdu hovadinu a okamzite hynu..akonahle si v strese, zjes nieco nevhodne, chytis virozu..uz to aj ide..ihned sa dostavia problemy, prave preto, ze klesli probiotika..svrbenie sposobuje candida pri jej premnozeni..
inak acidka, activie a actimely, obsahuju velmi malo probiotik (oni ich tam sice pridavaju dodatocne, ale prave koli ich citlivosti casom vyhynu..najviac ich je cerstvo po vyrobe..aj niektore tabletkove formy, by sa mali drzat v chlade, aby si drzali zivatoschopnost..btw. tusim v GB bola zakazana reklama(klamliva) na actimel lebo zistili, ze v nom nie je takmer ziadna zivotaschopna kultura..