Vrati sa mi to? .(

Príspevok v téme: Vrati sa mi to? .(
geraldiba

Ahojte. Inspirovala ma jedna tema, ktora sa tu momentalne nachadza. Chcem sa zdoverit s jednou vecou, na ktoru nie som vobec pysna.
Ked som mala sestnast rokov, spoznala som sa so zenatym styridsiatnikom a nejako sa medzi nami zacal budovat vztah. Najprv otcovsko-dcerovsky, no potom to nabralo obratky a boli sme viac ako styri rokov milencami. Vtedy som na to bola hrda, ze ma zauca zrely muz, jeho podvadzala zena, on podvadzal ju... Ked som spoznala svojho uz terajsieho manzela, razne som nas vztah ukoncila. A som verna.
Bojim sa vsak, ze sa mi to vrati, ze to nie je iba klise, ale fakt. Da sa to nejak odcinit? Teraz uz asi nie... Vtedy som bola pubertacka a nerada by som za take chyby v zivote pykala...

líštička

Ja verím tomu, že každému sa raz všetko zlé vráti, ale: týka sa to tých, čo konajú zlo vedome a neľutujú to. Ty si bola mladá a jasné, že starší muži majú svoje triky, ktorými mladé dievčatá ľahko ohúria. navyše šlo podľa všetkého o rozvrátené manželstvo skôr, ako si do toho prišla ty. A teraz máš už pevný vzťah a oľutovala si to. Takže tebe sa to nevráti. Už to, že teraz cítiš výčitky svedomia, je dostatočný trest. Takže sa netráp.

jaTY

VIDIET,ze z toho,co tu pises lutujes,co sa stalo...v zivote sa moze stat vselico,aj taketo nieco...kazdy robi svoje chyby :-)

7kráska

aj ja si myslím, že nemáš na tom "podvádzaní" vinu. bola si ešte hlúpučká, mladučká, to práve zneužívajú chlapi, ktorí si chcú užiť. to či aj jeho žena podvádzala, nemusí byť pravda, veľakrát je to len forma "ospravedlnenia" pred milencom.
nebola si vinníčkou, skôr si bola zneužitá, aj keď ti to určite imponovalo, v 16tich je to normálne.

janka24

A prečo si myslíš,že sa ti to vráti?Poučila si sa hadam z toho,čo sa stalo v minulosti.Prečo by si mala pykat?Každý robil aj robí chyby a učí sa z nich.Teraz si iná,inak zmýšlaš..jedine ak by si viedla stále taký život, mohlo by sa ti to vrátit.