mozem byt tehotna

keksa

kojenie nie je antikoncepcia, staci trosku nizsia hladina prolaktinu a vajicko sa uvolni a zena otehotnie, v rodine takto mame tehulku a koji na poziadanie svojho syna vela, cez den aj cez noc, sama bola prekvapena ked otehotnela

marcelinka27

Petuska mám veľa známich ktoré otehotneli popri kojení a to niektoré z nich v čase keď kojili aj 7-8krát za deň a mali krátko od prvého pôrodu. Takže myslím že je veľká šanca že sa to čoskoro podarí:) Ja mám detičky od seba vekovo 2 roky a 3 mesiace a je to super! Chcela som aj menej, začali sme sa snažiť keď mala dcérka rok ale nedarilo sa. Dúfam, že to nebude Tvoj prípad a čoskoro sa budeš tešiť z pozitívneho testu a rastúceho bruška:) U mňa to nedarenie sa ale nebolo kojením, dcérku som kojila krátko, zato malého kojím už vyše roka:)

Petuska

Preco by som mala cakat? Maly ma vsetko co potrebuje - starostlivost, lasku, nehu a este mu chceme dopriat surodenca. Co je na tom, ved vela zien koji tandemovo a je vsetko v uplnom poriadku. Ved keby sa nam zadarilo, tak bude vekovy rozdiel 2r. medzi nimi co si myslim, ze je akurat..

suhlasimsali

Suhlasim s "alicagg" Kojenie sa da povazovat za velmi spolahlivy druh antikoncepcie. Avsak pri dodrzani podmienok, ktore alica popisuje. V Tvojom pripade je sanca otehotniet, no velmi vysoka nieje :-) Pockaj s tym este trosku. Radsej dopraj maximalnu starostlivost prvemu babu, odkoj ho este par mesiacov a potom sa vrhnite s manzelom na dalsie potomstvo. Ale nikto nevravi, ze otehotniet nemozes uz aj teraz ;-)

alicagg

To heslo "kojenie nie je antikonc." je markentingove heslo predajcov hormonalnych preparatov. Za istych podmienok kojenie funguje ako antikoncepcia, dokonca sa udava az 98% spolahlivost (prvy polrok, kojenie v pravidelnych 4-6 hod. intervaloch, nocne kojenie atd.) V pripade Petusky (dieta ma rok, kojene je len 2x denne) uz samozrejme nefunguje ako antikoncepcia.