Coho sa vzdat?

Príspevok v téme: Coho sa vzdat?
gumena

Ahojte. Mozno mi poradite, alebo mi mozno poradi len to, ze napisem svoj problem. Iba v skratke, nechcem nudit.
Som vydata, bezdetna zena, mame psa, zijeme v prenajatom byte. Manzel zaraba minimalnu mzdu. Ja pracujem na 8 hod. za minim. mzdu cez den, potom chodim 2x do tyzdna na 12-ky nocne na brigadu. V soboty chodim do skoly - ostavaju mi este dva roky na Mgr. A som uplne grogy... Domace prace, varenie, zehlenie.... ucenie, pisanie seminarok, havino, aj oddychnut si chcem pri telke (Panelak). Co mam vyhodit zo svojho zivota, aby som toho nemala tak vela? Aby som sa mohla pokojne ucit a dosahovat dobre vysledky? Aby som bola v praci sustredena a uzitocna? A doma dobrou starostlivou manzelkou? Zijeme v chudobnom meste, kde sme obaja radi, ze mame aku-taku pracu, lebo len prenajom kolko stoji... A aj skolne. Skolu nechat nechcem, nocne platia vynikajuco, robota v dennej praci ma bavi. Manzel doma tiez pomaha ako sa len da, ale aj tak, citim sa strasne utahana. Svine peniaze...

wowo1

:}asi kazdy chlap strasne pomaly vysava...a ten moj dokonca este pomalsie vari..a kraja cibulu,,sice su to super geometrikce utvary ale trva to...
Nechaj na neho vsetky domace prace. ked ides do skoly alebo na brigadu tak mu napis zoznam co ma vtedy urobit ,aspon to nebudes vidiet ako pomaly to robi...PReco s nechcete prestahovat niekde kde by lepsie zarobil?Kolko stoji privat v malom meste?vela????nemam predstavu,ale su to vyhodene prachy,nechcete skusit hypoteku radsej?

izabela33

mna hned napadlo že manžela, ved ty si schopná ženská sa postarať sama o seba. Už to tu veľa ľudí napísalo, nech aj manžel doma niečo robí, minimálne upratať a vyvenčiť hava dokáže

Slobodna

Aj starostlivosť o domácnosť majú mať partneri rozdelenú. Ktorý chlap chce mať nadmieru starostlivú a nadmieru strhanú ženu doma???

jajka001_

co robi manzel kym ty tahas 12ky? rozdelte si domace prace, nešanuj ho, nech sa nauci pomahat. pockaj ked pridu deti, to budes mat toho este viacej a ked sa nenaucit pomahat teraz tak cim neskor tym tazsie.

betkacat

moja rada je , že vzdať sa domácich prác, pokiaľ je to možné čo v najväčšom rozsahu...a nech manžel vysáva hodinu ked ho to baví...zober zatiaľ psa aj seba na vzduch, treba sa nadýchať kyslíka potom ide aj učenie ľahšie...držím palce...ked som chodila na jazyk, tiež som nemala čas,ja som zrušila tv...odvtedy nepozerám žiadne seriály a mám hromadu času...na seba

hwhc

No prave... peniaze ma domov nosit najma manzel, ak ich nenosi, ma robit doma kompletny servis, aby ich mohla zarabat manzelka.

smajliQa

hwhc
nehccela som byt taka zla a napisat to, ale tiez si to myslim... ani nejde tak o kvalifikaciu jak o to, ze ked si schopna najst si brigadu ty tak jakto ze on nie,? ved je nejaky chlap, nie,???? aj ked je tam u vas tazko s pracou.

ivana45

Panelak je pravdepodobne relaxom. Proste kazdy potrebuje aj pasivny oddych. Vyhodit na chvilu obratky. Trebars kym sa vyrazi von s havinom.