Dotaz na RNG

Príspevok v téme: Dotaz na RNG
zilavam

Zdravím Vás, už dlhšiu dobu čítam Vaše rady a v niektorých prípadoch sa ich aj držím. Manžel má aterosklerózu, vysoký cholesterol, diabetes a naviac pankreatitídu. Dlhodobo užíva serrapeptázu, nattokinázu, koenzým Q10 a omega 3.
Teraz som sa dočítala, že pri chronickej pankreatitíde nie je vhodné užívať serrapeptázu. Čo je na tom pravdy?
Ďakujem za odpoveď.

majkaa

RNG VELMI PEKNE DAKUJEM,SA MI ULAVILO,BOLI TO TIE EXTRA 12O,OOO,MYSLELA SOM ZE TO ROZOZENIEM VYSSOU DAVKOU,ALE BOLO TO HORE DOLU,RAZ ODPUCHLO,POTOM NASPAT,KEDZE SOM NECHCELA VYMESKAT V PRACI A DUFALA ZE ROZCHODIM,NO NEPOMOHLI ANI MASTE,A DNES IDEM KONECNE S TYM,BOJIM SA DOKTOR6V CELKOVO,A TO AKO MA SPRDNU,A ZE UZ JE NESKORO,HROZNE MYSLIENKY,MAM NERVY..NO UZ NEMOZEM CHODIT,CO BOLO DOTERAZ V POHODE CEZ DEN ,LEN VECER A RANO BOLELO.PEKNY DEN PRAJEM A VSETKO DOBRE

RNG

Nuz nepovedala si aka davka je v kazdej kapsuli, ale ja som bral napr az 4 x 8000 FU nattokinazy a 3 x 240 000 IU serrapatazy niekolko dni po sebe, bez akehokolvek problemu.
Samozrejme to neberiem dlhodobo, najma pre to, ze to ide poriadne do penazi, ale aj pre to, ze tolko nepotrebujem.

majkaa

inde mi nepresla otazka,tak skusim sem...rng,co sa stane ked sa berie tyzden vyoka davka serrapeptazy, a natokinazy trikrat tri tablety z kazdej,stalo sa to omylom,ake su nasledky,

RNG

NIC
Ale mal by pouzivat nejake antimikrobialne, lebo zapaly v tele nie su z nicoho nic, a su sposobene najma zamorenim alebo mikrobami.
Este aj diabvetes sa zacina podozrievt so spojenia s mikrobami....
Ja beriem momentalne monolaurin, to je novy prostriedok velmi sirokospektralny proti roznym mikrobom, od bakterii cez plesne az po mnohe virusy. A pritom je to len upraveny kokosovy olej.(triglyceridy zmenene na monoglyceridy, co sa ciastocne ale nie dostatocne na silu ucinnost odohrava aj v nasom tele)