hnačka a antikoncepcia

vevericka

tak ano, ked ta nieco raz prezenie v 7 dnovej pauze nic sa nedeje , ja som skor mala na mysli klasicku hnacku, t. j. prehananie niekolkokrat, v dobe, ked sa beru tabletky..pretoze taka hnacka vplyv ma

sumsumienka

S tou hnackou si nelam hlavu vobec. Vtedy by to bol pruser, ak by si ju mala par hodin po zobrati a nie, ked si poslednu tabletku uzila pred tromi dnami :) Ak si tyzden pred pauzou nemala ziaden problem, vobec si nemusis robit starosti kvoli tej hnacke.

sumsumienka

Ja aj ked dostanem hnacku po nejakych 5-6 hodinach, neriesim to. V letaku mam napisane, ze ak je to po styroch hodinach, nemam stresovat. A zatial som bezdetna.

Pisala som aj gynekologicke kedysi raz na antikoncepcia.com, ta mi povedala, ze pokial ide len o jednorazovu hnacku (aj do tych styroch hodin), ze netreba stresovat, pokial sa neopakuje viackrat za sebou. Mala som vtedy podobny problem. Len nie cez pauzu.

luckaaaaaaaa

ja som mala hnačku na 3. deň bez tabletky a preto som užila čierne uhlie, kde som ptoom vyčítala, že znižujú účinok. a nesexujeme cez menštruáciu. hádam, keď mi v nedeľu skončí, už môžem v pohode:)

vevericka

hnacka praveze vplyv moze mat, nevie ci sa jej aj niekolko hodin zobrata tabletka vstrebala spravne..ak je niekde v GIT problem (coho znakom moze byt aj hnacka)
a tie lieky..niektore ATB znizuju ucinok napriklad, ale to by malo byt popisane v pribalovom letaciku daneho ATB, ale vzdy je lepsie konzultovat s lekarom..

sumsumienka

Hnacka a vracanie nema vplyv na ucinok, pokial nemas tabletku cerstvo zobratu. Ked je uz vstrebana, vracanie ani hnacka to neovplyvnuje.
Ale s tymi liekami by som si nebola ista.

sumsumienka

Skus napisat gynekologicke na antikoncepcia. com. Ja ti neviem poradit. :(
Cez 7dnovu pauzu mas predsa menstruaciu a cez tu hadam nesexujete. Od prvej aktivnej tabletky sa podla mna uz potom nemusis bat. Ked tak sa pre istotu sexu zdrzte do konca pauzy a aspon nebudete stresovat. :)