Škvŕkanie v bruchu - menštruácia

Príspevok v téme: Škvŕkanie v bruchu - menštruácia
Veron123

Dobrý deň, aj vy mávate pár dní pred menštruáciou škvŕkanie v bruchu? Ja to mávam tak 1-2dni, ale teraz mi mešká menštruácia už 2 týždne a celé tie 2 týždne mi škvŕka v bruchu, mám ako keby také úplne slabé kontrakcie alebo ako to nazvať :D proste, keď si priložím ruku na podbruško tak normálne cítim také pohyby alebo čo :D a je to aj počuť. Nebolí ma nič len je to hrozne nepríjemné a prejavuje sa to pri zmene polohy a posledné dni sa nato aj budím. Áno, viem, že by som mala ísť k lekárovi a vy mi tu veľa nepomôžete, ale aj tak by som chcela vedieť, či to máte tak aj vy? Je to normálne? Alebo ako sa aspoň zoslabiť lebo ma už ide poraziť z toho. Napr. dnes čakám v čakárni a zrazu mi to len zaškvŕka :( a bolo to počuť.(Btw. určite nie som tehotná a nie sú to ani plyny ani nič podobné :D)

DrMajakova

Je možné že to spôsobuje nejaká potravina napr. mlieko .. alebo veľmi často škvrkanie v bruchu vzniká ako vedlajší dôsledok nadmerného množstva kofeinu v tele vyliec.sk

lilo236

Ahojte mne tiež mešká menštruácia 6 dní, a začalo mi ako keby škvrbať alebo žblnkať v bruchu, je to nepríjemne. Myslíte, že to je preto že už mám dosťať menzes? :)

Veronča86

Ja to mávam tiež a to dokonca aj okrem menštruácie. Skús jesť menej mliečneho, mne to občas pomôže.
Keďže študujem na VŠ a cez skúškové som hore aj celú noc, tak kávu pijem na litre a tiež mi to vadí.

lienka8861

aj ja mavam take skvrkanie neviem, ci je to v bruchu či nie, ale len pred menstruaciou, aj teraz momentalne. menstruacia mi meska ale asi ju dostanem ked mi takto skvrka neviete?

tarinnka

Dobry den, uz asi tyzden mam take skvkanie v podbrusku. Neboli to ale je to neprijemne a mam dostat menstruaciu, mam pat mesiacov zavedene vnutromaternicove teliesko danu. Moze to byt z toho?? Nemozem byt tehotna ???

Veron123

:)) áno tie "zvuky" trávenia poznám, občas ich mám aj ja... ale toto čo myslím teraz nemám zo žalúdku :( .. asi to vyznie čudne, ale z maternice, keď dostanem menštruáciu tak to po dni zmizne, ale teraz už 2 týždne, ja už nemám na to trpezlivosť...

1angelina23

:))) ja to mam uz tri roky a nie len pri menstruacii,,z toho si nic nerob...ak ta to neboli alebo ak ti to nejak velmi neprekaza,vraj je to normalne.. kazdy ma ine travenie.. ale tiez pred menzesom to mavam take "hlasnejsie" a je jedno ci som hladna alebo plná... ale ja dokazem aj ovladat svoje zvuky v zaludku:D to je nieco ;)