rada

jannačka

Ja som mala podobného partnera,nešlo mu o riešenie, ale ma chcel zhadzovať, vždy ked to podával bol on ten múdry. Chvalabohu je to už minulosť.Súhlasím s Moniqou chýbala mu pozornosť a sebavedomie a uznanie v práci a takto si to nahrádzal.

moniqa

samozrejme, nie je spravne, ze prepiera vase osobne veci na verejnosti, jedine co z toho bude mat, ze sa o tom kazdy za jeho chrbtom bude rozpravat a ohovarat vas a tym aj ublizovat tebe, vysvetli mu to takto. ked mam byt uprimna, tak vo vztahu sa mi zda zvratene vytahovat svoje problemy s partnerom na verejnost. ktovie, mozno mu chyba pozornost okolia. porozpravajte sa, to je hlavne

hmmmm

mary33-by som priatela konfrontovala,preco sa rozprava o vasich problemoch s inymi ludmi, su to predsa vase probelemy a ked ich chce vyriesit, nech sa porozprava s tebou a nie cudzich prosit o radu.tak asi.

IvanBA

To je jednoduce, nemat problemi. ale koniec srandam,spytaj sa ho ci mu nie je trpne hovorit -ludovo povedane - prat spinave pradlo na verejnosti. Ci mysli na to, ze jedneho dna ho tito ludia budu povazovat za slabocha, ktory si nevie poradit a mozno ho za chrbatom aj ohovaraju.