Ešte jedna otázka ohľadom prípadného tehotenstva

Príspevok v téme: Ešte jedna otázka ohľadom prípadného tehotenstva
Bonnie19

Ahojte ludkovia, ja som tu uz raz pisala zhruba pred tyzdnom, ale musim sa ozvat este raz. Pisala som s problemom ci som tehotna alebo nie hoci sme sa s partnerom chranili, len kus jeho predejakulacnej tekutiny z neho vyslo spod kondomu a obtrelo sa o mna. Ale do mna nevniklo nic, lebo sme este kontrolovali a prezervativ prasknuty nebol. Den na to som zacala mat hnedy vytok aj s primesou krvi, ktory trval cca tyzden, potom skoncil a menzes mi nedosiel doteraz hoci som ho mala dostat 27.11. Urobila som si dva tehotenske testy a oba boli negativne podotykam z ranneho mocu. Tak sa pytam, je naozaj dôvod este na obavy? Idem zajtra na gynekologiu, ale chcem tam ist s kludom, ze mi nic vazne nezistia. Zrejme kladiem asi hlupu otazku, ale..vrta mi to v hlave, potrebujem sa poradit. Dakujem za odpovede :)

Bonnie19

janekMY33 - no praveze naopak..nebolo by to vhod nakolko som mlada a studentka vysokej skoly, zatial mam ine priority ako dieta ;) ..myslim, ze by to len paradne zamiesalo karty..ale uz sa nejak neobavam..idem na gynekologiu v utorok tam sa porozpravam s nou..ale kazdopadne dakujem za odpovede :)

blondula

z tekutiny co sa o teba "obtrela" asi tazko budes tehotna !!! ja som velmi casto mavala namiesto menstruacie len spinenie !!! a ked som tehotna bola,spinenie som nemala vobec !!!

odpovedam

tehotenstvo zistis najskor 10 dni od otehotnenia... hnedy vytok moze mat vela pricin, najcastejsie ide o hormonalny dovod... ale vsetko ti povie az gynekolog... my o tebe bohuzial cez net nemozeme vediet nic ...