datum pocatia

medovnicek

veronika, ak si mala ovulaciu 17.12., tak sa zadarilo vtedy. 1.1 si uz mala davno po plodnych dnoch. a este k tomu by si v pripade pocatia 1.1. nevidela na teste 7.1. nic. takze ber to v ten den ovulacie, co je aj logicke. a inak isto si si vsimla, ze toho 1.1. tvoj hlien (ak pozorujes) nebol natahovaci, ale len velmi husty, cez ktory spermie neprejdu.

maruska123

nikto tu na teba nebol hnusny, ked ti niekto nieco nenapise milym stylom, to neznamena, ze je hnusny a chce ti robit naprieky..pisala si dobrovolne na forum, nemozes tym padom cakat len same pekne, mile a neviem ake nacackane prispevky..kazdy tu vyjadruje svoj nazor, nazory sa lisia

bohuzial, kazdy si za svoje ciny pyka sam.co na to povedat?

malickaaaaa

Veronika musim s tebou aj suhlasit lebo vela krat tu boli temy kde sa ludia nespravali ako ludia :O... ale kaslat na to... ved teba nikto nedepta ani ta neuraza a aj keby tak to ignoruj a uz :)))

a mozem sa ta opytat kolko mas rokov?

veronika16

ja ziadne alimnety nepotrebujem, a viem ze ludia dokazu byt hnusny, hlavne a este vacsmi ked sa mozu anonimne schovat a vyventilovat sa takym sposobom , ktorym by sa bezne neprejavovali, hlavne ked mozu svoje mindraky preniest na niekoho druheho, len potom netusim preco navstevuju prave tuto stranku, alebo asi aj viem, ludia tu su najzranitelnesiii

Krasomil

Aha, v tomhle ti nedokážu poradit, zkus to někde pohledat na internetu nebo se případně zeptej svého gynekologa. Přítel je pěkný debil a i kdyby jsi s ním otěhotněla, tak se k němu určitě nevracej a požaduj po něm jen alimenty. A myslím, že přítomní, co tě tady odsuzovali, by se ti měli omluvit. Já to pro jistotu udělal hned ve svém první příspěvku, protože nikdy nic není tak jasné, jak si někteří myslí.