Zakonita rovnica vztahu?Jeden musi byt neverny?

Príspevok v téme: Zakonita rovnica vztahu?Jeden musi byt neverny?
zamyslena5

Mam priatela pol roka.A az teraz mam pocit ze som sa do neho zamilovala.A myslim ze vo vztahu je to vzdy tak ze jeden je zamilovany viac a druhy menej a ten ktory je viac vzdy trpi.Nikdy som ho nepodvadzala ale mam pocit ze teraz uz naozaj vsetky moje pocity a city idu len jemu a teraz sa bojim ze on z tej prvej fazy zamilovania uz odisiel a teraz ma zacne podvadzat?Lebo ked sme spolu nechodili bol svina nie ku mne ale k inym zenam.Ked som sa ho na to opytala trvdil ze zidnu nemiloval proste necitil ku nim nic a teraz ja mu verim ze ho zmenila laska ale dokedy?Nevsimla som si ziadnu zmenu na jeho spravani ale bojim sa ze ked si uvedomi ako ho milujem ze to pride.Mam tajit svoje city ?

kafe

je tisíc možností, ako tvoj vzťah môže skončiť. Rozmýšľať už teraz, či to bude kvôli nevere je hovadina. Užívaj si zaľúbenosť, teš sa z času, ktorý spolu trávite a čo bude, uvidíš neskôr.
A dievča, láska ho určite nezmenila, z toho sa prosím ťa zobuď. To, že sa správal ako sviňa k iným ženám (okrem teba) to hovorí o ňom dosť veľa. Nepodceňovala by som to. K takému správaniu sa môže pomaly vrátiť, lebo je mu jednoducho prirodzené a teraz to len hrá.

2bodka

Keby sme mali zit tak, ze budeme tajit to najdolezitejsie - co k danej osobe citime, nebol by to vztah, ale obycajne divadlo.

Zbytocne sa zapodievas vecami, ktore nie su aktualne. Naco?
Ak ta prestane mat rad, bude uplne jedno, ci bude alebo nebude vediet, ze ho milujes :) Uzivaj si, kym je co.