chorobne ziarlivy partner

Príspevok v téme: chorobne ziarlivy partner
veronika16

prosim skor uz o odbornu pomoc:(( cakam dieta s muzom s ktorym som dlhe roky zila, avsak jeho ziarlivost a paranoja sa casom stale stupnovali, vztah som po dlhom premyslani ukoncila a mesiac nato som prisla nato ze som tehotna. Vedel ze mam plodne dni a nieze si nedal pozor ale myslim ze to spravil naschval aby som ho neopustila, ja este studujem, rodicia to vzali tazko, som absolutne bez penazi a mam ist k nemu byvat. On vsak kazdy tyzden neuveritelne vyvadza ze niekoho mam ,ze mu stale klamem, ze som ho opustila koli niekomu inemu, ze som roztahana a tak, prisli na mna az stavy kedy si chcem ublizit. pomoze tu vobec este nejake psychologicke sedenie? je nieco take aj pre pary??

Rebeka12

necitam vsetky rady,neviem kolko rokov mas,no ked studujes,si bez penazi bolo nezodpovedne ..bla,bla.No nech sa rozhodnes akokolvek,tento clovek nech nema miesto v tvojom zivote

veronika16

Dakujem velmi pekne vsetkym za nazor.
Excita ano s tymi kamaratkami to uplne sedi, s tym ze maju na mna zly vplyv. a aj ja sa citim uz zle ked idem s kamoskou len cez den niekam, no tvrdi mi ze sa zmeni ze sa chce nechat liecit (nezvykne kricat , nieje agresivny, skor upadne do depresii a stale place ze ho opustim)
NO musim sa rozhodnut...

3nttt

veronika16 neboj sa :) zvladli to ine zeny.zvladnes to aj ty.a neboj,rodicia sa ukludnia a bude dobre.ziadny rodic nieje nadseny ked mu otehotnie slobodna dcera a este ked ma byt bez partnera.ale to sa utrase a vasi sa budu s krpca vytesovat.z materskej moc nenaskaces (ale to nenaskace ani kompletna rodina),ale radsej sa uskromnit ako byvat v jednej domacnosti s psychopatom.a kolko potrva kym ti zacne vykrikovat ze to dieta vlastne ani nemusi byt jeho.ci?uz?

anonymka23

Veronika16,
tiež som mala priateľa žiarlivca, tak viem, aké to je. Našťastie, som nebola v situácii, že by som s ním čakala dieťa, ale život so žiarlivým chlapom by bol peklo. Takýto ľudia sa nezmenia a ja som rada, že som našla v sebe silu, aby som od neho odišla, i keď mi aj potom robil ešte veľké problémy. Myslím si, že Ti tu ostatní radia dobre.. Držím Ti palce, aby si sa dobre rozhodla!

vitali

Ja viem čo to je žiť s človekom,ktorý je presvečený len o svojej pravde, a už v tom mojom prípade to nebolo v poriadku. Je to ťažké, deprimujúce a človeka to znervózňuje. A nezabúdaj, že si tehotná, a to, čo prežívaš a zbytočne sa sužuješ, prejde aj na to dieťa. Ja som bola takým dieťaťom so zlými podmienkami, a veru cítim ten dopad. Tak mysli teraz hlavne rozumom, a uvidíš, bude to omnoho lepšie ako s ním :) Máš šancu si vybrať, využi ju dobre.

Excita

Veronika dobre ti tu radia:( Odid... moja kamaratka,bola to nadherna sebavedoma zena so skvelymi napadmi, podlahla takemu sialencovi a tym jej zivot skoncil, vyhasol:( Ja ju uz bohuzial dlhsiu dobu ani nevidam, kedze jej manzel sa s kazdou jej kamaratkou pohadal(vsetky sme mali na nu zly vplyv).O muzoch nehovoriac. Ta zena sedi doma, stara sa o Velkomozneho a on na nu navrieska, aj ked ide len do potravin. Nemoze pracovat,lebo on si to nepraje a par krat co sa so mnou stretla pocas vztahu mi len plakala ze zas bude mat problem(a to sme sedeli za bieleho dna v peknej slusnej kaviarni) :( Je to velmi smutne vidiet taku zenu :( Nenechaj to tak, naber sily a odid. Chvilu si poplaces, ale hoci budes mat financne tazkosti, vzdy to bude lepsie ako byt navzdy zavreta medzi 4 stenami s tyranom.

Aisha5

Veronika, praveze moja sestra ma taku skusenost. Nikto ta nemoze nutit, co mas v zivote robit, ale mozno ked dostanes nejake varovanie od tych, ktori vedia o com je rec, tak si zachranis zivot. Kvoli tomu, co som videla na mojej sestre si hovorim, ze kazda zachranena zenska dusa, hoci len jedna, ma svoju nevycislitelnu hodnotu...

xdanielax

veronika - urcite odid. Mozno to bude zo zaciatku tazke, byt sama, bez prostriedkov. Ale zachranis si tym zivot.