Chcem spat svoje vlny

Príspevok v téme: Chcem spat svoje vlny
Emma.Wee

Ahojte Baby..
Chcela by som radu aby boli moje vlasy zase ako predtym. Mala som ich vlnite v jednom obdobi to boli az take vacsie kucery na celej hlave. A teraz ? ASi pol roka som sa s nimi trapila lebo sa prestavali vlnit a momentalne ich mam skoro rovne. Vobec sa mi to nepaci nechapem tomu a chcem svoje vlasy spat. Skuste poradit ci sa vam stalo nieco podobne a ako ste to riesili :) Velke DAKUJEM.

megi118

je tu aj téma na hennu,ak by si mala čas,ale aj na onej stranke je o henne dost aj popísané,a pri postup s fotkami-ja si do henny pridávam este lyžicu olivoveho oleja,a lyžicu kondicionera,lebo aby si nemala suché vlasy,A okolie pokožky ako čelo,a okolie korienkov si predtym natri nejakym krémom,lebo aby si nemala potom problémy s odstraňovaním-mne zostal taky malý fliačik na čele,a ten už budem mať navždy:)ja si objednavam z hennavyvette,alebo bionatural stránky.Videla si aj moje fotky na onej stránke??

kukudel

Ano na dlouhe vlasy , vďaka :) .. Neviem kedy asi v dohladnej dobe :) .. Teda prv potrebujem vedieť asi najlepšiu značku alebo aspon dobru a ako to tam namiechať .. Ano počula som , že je s tým dosť babračka ale snaď si na to niekedy čas nájdem