Plastika nosa

Príspevok v téme: Plastika nosa
stella 86

Ahojte,

Blizi sa mi operacia nosa a chcela by som vediet ze co ma caka. idem k doktori Cervenovi. Prosim ak niekomu z Vas operoval nos podelte sa prosim so mou s Vasou skusenostou. Chcela by som vediet co sa deje pre operaciou (ako a ci vam este vysvetli co ide s nosom spravit - nakresli vam nieco?, potom vas hned uspia, alebo najprv Vam anesteziolog nieco vysvetli) a potom po operacii, ako dlho ste tam museli ostat a ci vobec? (ja idem na celkovu anesteziu). potom po operacii, aky je pribeh hojenia a ci ste spokojni (vsimli si to vasi znami?).

Dakujem! :)

nikusak

Ahojte, som už dlhší čas po rhinoplastike u doktora Červeňa, môžem vyjadriť spokojnosť, ak by vás niečo zaujímalo, rada odpíšem :)

Eva1404

Ahojte,pred 2 tyzdnami som mala operaciu nosa u doktora Cervena, citam tu vela negativnych komentov a preto som sa rozhodla napisat. Operaciu som si vybrala v lokalke a nemozem povedat jedno zle slovo. Pan doktor bol velmi profesionalny a musim povedat ze sice mam len 2 tyzdne po operacii, ale som velmi spokojna. Ak niekto bude chciet vediet viac nech sa ozve, som ochotna poslat aj fotky pred a po operacii.

grey

suhlas ci opak v kazdom pripade by som vam cervena urcite neodoprucala.keby som zacala pisat ako nalozil somnou neskoncila by som snad do rana.mozem skutocne len potvrdit ze vacsieho chrapuna som este nestretla ani ja.to co vam sposobi fyzicky ako aj psychicky ho zaujmat potom vsetkom ako zaplatite viac nebude.vracat sa kotmu co urobil mne mi sopsobuje dusevnu ako aj fyzicku traumu dodnes.je to na kazdom zvas ale po osobnej skusenosti sa bohuzial radim k tym klientom ktori by ho neodporucili snad nikomu.

nikdy

Setlla dufam,ze to vyslo v tvojom pripade v mojom vobec..Nikdy viac by som k Cervenovi neisla,aj keby mi mali za to zaplatit..Komunikacia nula bodov,nepocuval,urobil veci na ktorych sme sa nedohodli..Cista katastrofa..Mam za sebou tri mesiace placu,depresii atd..Takze iba tolko k Cervenovej praci

smoulinka

Viem len o jednom plastickom chirurgovi ktorý sa špecializuje na nosy a robil operácie nosa všetkým celebritám v česku aj zo zahraničia a pritom cena je skoro totožná s cenou zákroku na Slovensku s rozdielom ale vysokej odbornosti, skúseností -tisícky operácií a vraj je veľmi "ľudový" Je aj vedúcim katedry univerzity Karlovej pre plastickú chirurgiu a viem o ňom hlavne od dcéry ktorá študovala v Prahe lekársku fakultu a mala s ním prednášky a nakoniec v rámci recenzií sa dá na nete o ňom všetko dozvedieť.Nos je najdôležitejšia časť na tvári a preto stojí za to dať ho korigovať naozaj prvotriednemu odborníkovi.Držím palce a posielam aspoň jednu stránku ako sa s ním kontaktovať
www.esthe-plastika.cz