Co by ste robili vy?

Príspevok v téme: Co by ste robili vy?
ignorovana

Chcela by som vediet Vas nazor. S priatelom som pol roka, a bolo to krasne, stale sme boli v kontakte a stretavali sa 2-3 krat do tyzdna (ale to kvoli tomu, ze ja robim 12tky a priatel ma tiez pracu, ze sa viacej neda byt spolu). Pred asi 3 tyzdnami nastal zlom. Priatel sa mi kludne aj dva dni neozve a ktovie ci by aj dlsie nie. Dnes je druhy den a som teda zvedava ci tento krat sa mi aj 3 dni neozve. Inak nadalej sa stretavame 2-3 dni do tyzdna, a je ako anjel, ideme nar. na kupko, na korcule, do restiky atd, a stale sa ku mne tuli,je mily, rozosmieva ma, objima ma atd. No a po stretku sa aj dva dni neozve, na net nepride, co pred tym chodil stale. Planuje so mnou dovolenku, aj vzdy spomenie, ze ked raz budeme mat synceka, ale zrejme ked nie sme spolu nezaujimam ho. Ten pol rok, ked sme neboli spolu sme si hodiny na nete pisali a teraz uz nechodi na net. Ked som mu vycitala ze aspon jednu spravu by mi na nete mohol napisat, tak vraj ved nemoze byt stale na nete, ze v praci je cely den za pc. A ked som mu vycitala, ze sa neozve, tak vraj ved aj ja sa mozem ozvat. Inu rozhodne nema, skor ma prestal lubit. Co by som mala robit? Vykaslat sa na to, alebo dufat, ze sa to napravi?

kafe

ja nechápem baby, načo je vám toto "ozývanie sa" dobré. Prečo si nevážite to, čo spolu prežívate naživo, ale vyžadujete telefonovanie, čet, akoby ste bez toho kecania o ničom nedokázali žiť. Vzťah predsa neni o ozývaní sa a o nekonečnom drístaní.. to tie zážitky s frajerom, jeho prítomnosť skutočne nemajú pre vás žiadnu cenu? To ako sa partner chová, aký je s vami šťastný, ako sa stará.. ja tomu nerozumiem! Ignorovaná, môžeš mi to prosím ťa vyvetliť?

odpovedam

ignorovana, daj mu najavo, ze mas tiez svoju cenu a ze mas aj ine veci v laske nez len jeho. Kusok by som ho potrapila a nesuhlasla hned so vsetkym. Presad si aj ty svoje. Ked zavola, ze v stredu ta chce vidiet, povedz, ze uz nieco mas a daj to na neskorsi den. Vravim - aby zistil, ze mu chybas ;-). Snad sa potom umudri a vyriesi si to v hlavicke... hlavne mu nebud vzdy k dispozicii, ked si on piskne... nebude si ta vazit.

natusa42

odpovedam ma asi pravdu...daj mu cas,ja tiez som bola taka ako tvoj priatel ( ze ja by som sa MU nebola ozvala aj dva dni,lebo som uz prestavala lubit),ale ON sa zase vzdy mne ozval ..takze nechapem toto,nedokazem to posudit,

ignorovana

Odpovedam, a ked sa mi napr. ozve po troch dnoch, ci pojdeme von, mam akoze hned suhlasit, ako keby bolo normalne, ze tri dni sa o mna nezaujimal?

odpovedam

robis chybu v tom, ze sa mu vnucujes. Ked sa mu budes stale oyvat prva, tak bude mat pocit, ze je kontrolovany a ze sa bez neho zruti tvoj svet.

Chlap chce zenu, ktora ho okuzli, ktora je sebavedoma a samostatna, ktora ma konicky, priatelov, pracu a aby tak trochu mohol bojovat o tvoju pozornost. Ty mu to neposkytujes.

Neozyvaj sa mu, nechaj to tak. Aby zistil, ci mu vobec chybas alebo nie. Neustalym pripominanim sa mu zunujes. A uz vobec mu veci nevycitaj. Kazdy ma ine potreby a jeho sa mozno zmenili. Prejav empatiu a skus ho chapat, nech ti uprimne a otvorene vysvetli, co sa stalo. A nie s vycitkami. tak sa veci neriesia....

Sama vidis, ze tvoj priatel potrebuje odstup. Tak mu ho daj a nie este zvysuj intenzitu toho, ako casto sa mu pripominas a vycitas mu nieco... proste zi si svoj zivot, on nie je vsetko.