Nechodia pred mreze spovedelnice, zato chodi za mreze vaznice.

m,mlk

Minule som bola asi týždeň na návšteve. Tam TV ide stále. V správach informovali, že v Amerike niekto vystrieľal xy ľudí. A túto správu prinášali v telke celý ten týždeň, čo som tam bola! Stále nové a nové informácie okolo toho, výpovede nových ľudí, plač nových ľudí. Proste ukážkové vŕtanie sa v niečom.
O dobrých správach sa informuje minimálne alebo vôbec, kdežto o negatívnych sa informuje strašne nafúknuto a non-stop. Keby mali inú negatívnu správu, hlásili by dookola to. A keď asi nemali, tak sa venovali tej poslednej.
Potom človek zavesený na telke musí mať zákonite úplne skreslený pohľad na svet okolo nás. Pretože telka umelo nafukuje negativizmy a minimalizuje dobré správy.

lost

presne tak, TV ma jednu jedinu ulohu - sirit strach, aby sa ludia drzali na retazi..

ale vtipne je, ze ano to nevedia urobit poriadne, lebo nikdy si neoveria fakty a velmi lahko sa do TV dostanu absolutne mizerne nekvalitne informacie.

este srandovnejsie je, ked im clovek napise ostru kritiku s otazkou, preco su taki idioti, tak neodpisuju :D

a jedno ktora komercna TV to je.. proste ignoranti a rozsiruju falosne spravy..

niekedy mam chut na nich podat nejake trestne oznamenie za sirenie poplasnej/nepravdivej spravy..

m,mlk

pochopila som tému. Riešenie je - nepozeraj TV.
ja TV nepozerám. Vo svojom okolí nebadám takú katastrofu ako to bolo za čias, keď som TV pozerala. TV vyberá len isté informácie, lebo chce šokovať, pritiahnuť pozornosť. Nehovoria tam, že nejaké dievča pomohlo babke s taškou a pod. Ich logika je - zaujmime, šokujme extrémami. Koho baví pozerať a počúvať o tých množstvách dobrých ľudí? Informujme radšej o tých negatívnych extrémoch. A tí rozumnejší ľudia už na to prišli a TV nepozerajú. Bulvár nečítajú.

sorrento

m.mlk prepáč, ale si možno nepochopil moju tému.
Tu nejde o strach z pozerania TV
Lebo strach a peniaze som nikdy nemal.
Tu vidieť, kde sa Slovensko uberá, hlavne mládež, ktorá ide po ceste bez smeroviek a patnikov desatora.