Črevna sprcha

xblchax

Chcem sa spýtať. Gastroentrolog ma poslal na črevnu sprchu. Že najprv 2-3 krat po sebe, potom podla potreby. Mám veľmi vážne zdravotné ťažkosti, o ktorých tu nechcem podrobne písať. Kedze ma poslal na to k inej gastroentrologičke a je to na základe stanovenej diagnozy i tak sa tento úkon platí? Ďakujem za odpoved.

Prezývka55

Okolo 50eur, najdes vo vsetkych vital hausoch alebo zariadeni co propaguju nejake doplnky ci sa zaoberaju niecim takym rachnutym, ale mozes si to spravit aj sama.

Ako som pisal neodporucam. Nie je to prospesne, kedze pracujem v labe tak o tom mam viac poznatkov ako nejaky doplnkovy magovia bez praxe a znalosti.

Lili1223

Aj ja by som chcela vediet ci to maju v BB lebo som to hladala na internete a neviem sa dopatrat a tiez za aku cenu. Ak niekto viete ci robia crevnu sprchu v BB dajte mi prosim typ. Dakujem

Prezývka55

skybright vobec nie, netaraj, len si znicis crevnu floru a opat ti nechranene crevo zamoria plesne, takze je to na nic.

skybright

Crevnu sprchu alebo klystyr je jedna z najlepsich veci co mozete pre seba spravit. Nieje to jedna z najprijemnejsich veci na svete ale seria hydroterapii odlahci telo od toxinov a vseliakych necistot Je to odporucane mnohymi celosvetovymi odbornikami a lekarmi. Crevo sa klystyrmi alebo hydriterapiou dokonca posilnuje a lepsie pracuje. Ak zvolite domaci klystyr a pridate jablcny ocot styry lyzicky na dva litre budete zhrozeny ked uvidite co vas bolo.
Pre najlepsie vysledky odporucam opakovat aspon dva razy tyzdene po dobu dvoch mesiacov a potom preventivne raz za mesiac. Obavy z ublizenia si su zbytocne.

crevnasprcha

Ja som bola včera. V Nitre to nerobia, ale v Zlatých Moravciach. Je to Ok, dr. Šindlerová. Má stránku, nájdete na gogoli.