ranny zapach z ust

Príspevok v téme: ranny zapach z ust
popa

ahojte....mam 17 rokov. o zuby sa poriadne staram, pocas dna nemam zapach z ust, iba rano mam pachut v ustach a je mi to neprijemne. hambim sa kvoli tomu ist s priatelom na chatu, alebo niekde, kde by sme spali do rana. chcem sa opytat, ako to riesite ine dvojice, ci hned rano ked sa zobudite bezite si umyt zuby, alebo ako to riesite, by ste sa necitili trapne pred partnerom.

sisisissi

Nepoznam nikoho kto by nemal rovnaky problem, je jasne ze strava vplyva na "vonu" nasho dychu, ale aj ked jes zdravu a tak, aj tak rano nevonia dych sviezo. Nehanbi sa za to, nemas preco, je to normalne.
Ja stale idem rano na wc a potom si vydrhnem zuby :D Tak sme si zvykli, je to normalne, neboj sa.

dafne

popa, skús začať používať medzizubné kefky, pretože najviac špiny sa nachádza v medzizubných priestoroch, tam sa potrava rozkladá, pretože zo zubnou kefkou sa tieto priestory nedajú vyčistiť...to spôsobuje zápach z úst...alebo potom je problém niekde inde napr. problémy so žalúdkom....atd....mne tie kefky pomohli....

och

ja mam zas problem ze mne stale smrdia usta. Staram sa o ne, cistim si ich pravidelne, sice iba 2 krat obcas 3 krat denne, ale castejsie to nejde lebo som v skole a tak. Zo stravy by som mala uplne vylucit sladke?...ta da vôbec da?:DDcim inym to moze byt?

estepa

:) Za mlada to trapilo aj mna, respektive nie trapilo, ale ked som spala u priatela alebo on u nas, tak predtym, nez on vstal, som si umyla aj zuby aj som sa ucesala. Haha. Teraz sa na tom smejem. S manzelom sa rano bozkavame aj sa milujeme, hoci mam rano strapate vlasy a este aj "spinave" oci, zboznuje na mna pozerat, ako jazdim na konikovi. A ja si myslim, ze on je rano najkrajsi na svete...Tak ked najdes toho praveho a budes snim dlho, budes na tom rovnako.
agina, to si sa pred manzelom neuvolnila, ani ked uz mate spolu dieta? Fiiiha. Ako dlho spolu zijete?

tinusska

ja s priatelom milujeme ranne bozkavanie, ked este nemame umyte zuby. ved to je normalne. ziadne strachy.
a inak, nejedavas vecer moc neskoro? najlepsie je 3 hod pred spanim uz nejest, aby sa jedlo este stravilo a potom nesmrdka z ust rano....