Ranná bolesť obličiek/krížov

Príspevok v téme: Ranná bolesť obličiek/krížov
HaluskaZ

Dobrý deň,

chcel by som sa opýtať, ak niekto má skúsenosti s niečim podobným, čo si myslím že sa určite niekto taký nájde, mám problém, nie je to až taký problém, skôr je to nepohodlé. Každé ráno keď sa zobudím, ma bolí chrbát v oblasti obličiek/ krížov. Je to taká bolesť ,akoby sa mi cez noc stiahli svaly a ráno keď sa naťahuejm alebo preberám a prehnem sa, (keď používam svalstvo dannej oblasti) to bolí. Stáva sa to len ráno, hneď po prebudení ešte v posteli. Ak by niekto vedel poradiť či a ak vôbec sa to dá nejako odsrániť bol by som vďačný. Neviem či to má niečo spoločné so svalstvom, alebo s obličkami, alebo dokonca s močovým mechúrom. Vopred ďakujem :)

Kýčera

...piť močopudné čaje v čase od 15-17 hod.,chodidlá a kríže držať v teple,akupunktúra,akupresúra,...môžeš mať oslabený ich meridián.Ale ak máš problém len ráno,môže byť za tým nevhodný matrac,svaly chrbtice,...Medziľudské vzťahy sú v poriadku?Kedže vieme,že máš problémy s močovým mechúrom aj rady Trojklanneho by Ti mali pomôc.

trojklanny

Všetci čakáte na rady, tak tu sú. Nepiť kávu,nepiť bublinky,detox ladvin a nadladviniek,zapper,čistiaci ladvinovy čaj. Tepperveinov prášok alebo sódu bikarbonu alebo epsomskou soľ. Nemusí ísť práve o kamene,či piesok,môže to byť aj nedolieceny zápal. S niečím ale treba začať,nie čakať,kým mi na fórach niekto poradí.

erika441

ahojte,ja mám tiež to isté.doktor mi povedal ze obličky mám v poriadku,mávam zápal močového mechura ale,že to s tým nesuvisí,pohlavnu chorobu nemám,neviem z čoho to je,napíšte nejaké dobré rady

djpad

Okmažite utekajte k urologovi na sonograficke vysetrenie obličiek, ja uz mam skusenost a nechcem ju tu rozoberat...

??!!??

hmm ale mňa ozaj bolia ladviny. spím v polohe hmmm ako to opsať. jedna noha vystreta druha pokrčená (tvar jedničky pohlad zhora) ani nie na boku ani nie na bruchu tak medzi. ruka pod hlavou....ale je to jedno leb ked pobčas spím aj na chrbte (v lete) tak ma bolia rovnako. deň čo deň ráno čo ráno

RNG

Casto je to zle rozlozenie vahy na zle navrhnutych matracoch. Napr moja zena ma rada tvrdy matrac, ale ja som nan musel dat viskoelasticku hrubu vrstvu(7.5 cm),, ktora mi rovnomernejsie rozlozi tlaky na chrbte, aby mi to neodrezalo na hodiny niekde cirkulaciu.

??!!??

hmmm toto som zvedava aj ja na odpovede. ja to mávam od svojich 16 asi cca možno 17-ich a teda 15 rokov ráno čo ráno ma bolia ladviny na sono nič nenašli krv ok moč detto. ???!!???

langoš

Ja mám presne to isté, trvá to už asi mesiac a nemožem kvôli tomu spávať, skoro ráno som už hore. Bolesť ustúpi tak do hodinky od prebudenia. Ja si tiež myslím, že je to od prechladnutia ale možem sa mýliť, doktor som neni. Skusim sa liečiť na prechladnutie a ked to neprejde alebo ked nestratím už s tým nervy, pojdem k doktorovi.