Ako na malé prsia?

Slecna A.

pomaha, ked sa prestanes zaoberat blbostami a zacnes sa lubit tak, ako sa zena lubit ma :)
Ale to ti zrejme uz aj poradili, sudiac podla posledneho prispevku :) Ked sa budes mat rada, budes vnutorne stastna, vyrovnana, zdravo sebavedoma, chlapi, alebo lepsie povedane nejaky chlap, bude z teba saliet bez ohladu na postavu :)

Iba Katka

Ber to tak, že tamtie budú mať v dospelosti až veľmi veľké, bude ich z toho bolieť chrbát, budú ich mať ovisnuté. Načo to je dobre? :) Teš sa z toho, že budeš mať pekné prsia aj keď budeš dospelá (lebo niektorým chlapom, a nie je ich málo, sa malé prsia páčia viac ako veľké)

Iba Katka

Máš len 15, nerieš to :D Doktor bude na teba pozerať ako na blázna. Tie čo majú veľké prsia majú po pôrode a po kojení vyťahané lajdaky po kolená, lebo tehotenstvom sa im ešte zväčšia. A tebe sa potom zvacsia na akurát veľkosť

eami

Poznám aj také prípady.. štíhle a s veľkým hrudníkom .. :) A je to možné že to mám z nedostatku estrogénu v krvi ? ak tak by som zašla k nejakému doktorovi čo by mi zobral krv a zistil to :)

Iba Katka

Len mi nevrav, že tie 5tačky, čo majú veľké prsia sú chudučké :) Lebo v takom veku majú veľké prsia väčšinou dievčatá, čo sú trošku tučnejšie a to ozaj nie je čo závidieť :) Alebo sú vypchaté kdejakými pushup podprsenkami a ponožkami v nich :D

eami

fifa33333333 jasné že nie :D ale tak aspon trošku ... nech sa v lete zase nemusím hambiť :)
Iba Katka ... jop snažím sa no moc to nejde :)