Vadilo by vám to baby?

Príspevok v téme: Vadilo by vám to baby?
lavazza11

Ahojte. Mám priateľa, sme spolu vyše 4 roky, pár krát sme sa porozchádzali, ale to teraz nie je podstatné. On si začal poslednú dobu priveľmi rozumieť s jedným dievčaťom. Poznám ju aj ja (poznám ju dosť dlho, sme kamarátky), a môj priateľ sa s ňou poslednú dobu začal príliš často stretávať, chodia von, je s ňou dlhšie než so mnou, a vidím že si rozumejú. Ja sama dobre viem, že oni dvaja by nikdy spolu nič nemali, majú sa radi ako brat a sestra, sú najlepší priatelia. Ale mne to už začína dosť prekážať. On sa s ňou smeje, blbne, rozumejú si, a so mnou ako jeho priateľkou to až takéto nie je. Keď sme spolu vonku (my traja), cítim sa ako 5-te koleso na voze. Je mi to dosť ľúto a veľmi sa kvôli tomu trápim, a som z toho smutná. On mi stále vraví že miluje len mňa, do nej by sa nevedel zaľúbiť, že ju berie ako sestru. Ja to aj sama viem, som si toho vedomá, no neviem sa ubrániť tomu zlému pocitu a žiarlivosti :-(. Keď sú spolu vonku bezo mňa, vrie vo mne sto čertov. Baby, máte niektorá podobný problém? Vadilo by vám to? Alebo viete mi nejak poradiť, ako sa s tým vyrovnať?

Mimulus

Tak ak existuje ešte nejaký človek ktorému naozaj dôveruješ tak to povedz jemu/jej. Ja ti poradiť nedokážem a ak by som ti poradil tak by som ti poradil určite presne to, čo by si nechcela počuť.

Ak mu nedokážeš na 100% dôverovať tak to určite nie je veľmi dobré.

lavazza11

Ja viem že mi nevie nikto pomôcť, len ja sama, a hej je pravda že to nie je dobré. Ja som zúfalá už z toho, pretože neznesiem pohľad naňho keď mu znova ublížim :-( Píšem na fórum preto, lebo nemám sa komu vyrozprávať, musím to dostať von..moja mama ho moc nemusí, takže iste vieš, čo by mi poradila, kamarátky nevedia, že som s ním, je to také dosť čerstvé a na začiatku sme si povedali že o tom budeme ostatným hovoriť keď príde správny čas.

Mimulus

Podľa mňa osud existuje a náhody sa nedejú. Ak to je teraz takto tak to tak malo byť a možno ťa to malo niekam posunúť. Ja ti neviem poradiť čo máš urobiť, pretože nežijem tvoj život a nepoznám ani jedného z vás. Ako som ti už napísal - riaď sa tým, čo cítiš. A očividne to nie je dobré, keď píšeš na fórum.

lavazza11

Kým sme sa stretávali len v kamarátskej rovine, bolo to super, ani raz žiadna hádka, žiaden problém. Ako náhle sme sa dali zas dokopy celé to padá.

lavazza11

Keď ja sama neviem či by som s ním dokázala existovať aj v budúcnosti aj vzhľadom na spomínané okolnosti. Teraz sme spolu len vyše mesiac tento ďalší krát, a už sme sa toľko krát pohádali alebo riešili niečo podobné, toľkokrát som plakala, on to isté, toľkrát sme sa trápili, za tú krátku dobu, ja neviem či to má nejaký zmysel.

Mimulus

Vzťahy sú vždy veľmi ale naozaj veľmi zložité ale riaď sa vždy len svojím srdiečkom. Čo ťa po tom či ťa budú svokrovci rešpektovať...OMG veď vzťah nemáš s nimi ale s ním. Aj keď dobré vzťahy s rodinou tiež nie sú zlé... Nepočúvaj svoj rozum, pretože to čo si sa naučila doteraz, to, čo do teba vtĺkali tam stále je a čo ak to nie je to správne? Správne rozhodnutie musíš v konečnom dôsledku urobiť len a len ty. Ja som v živote urobil veľmi veľa rozhodnutí ale ani jediné z toho neľutujem. S tými záľubami bude možno menší problém ale tak vymysli niečo čo by ste napríklad mohli robievať spolu.

lavazza11

Neviem stále rozmýślam aj o budúcnosti, či by som vedela s ním byť, no istá som si naozaj nie som. Napríklad ak sa jedná o jeho rodičov, neznášajú ma (takisto jeho brat) lebo som sa s ním viackrát rozišla, ublížila mu a on bol dlhšiu dobu psychicky na dne. Naši ho taktiež nemusia. A pre mňa je teda veľmi dôležité aby som si ja rozumela s jeho rodinou a on s mojou. Naši ani jeho rodičia zatiaľ nevedia že sme znova spolu, a pravdupovediac, ja im to ani nemám chuť hovoriť lebo viem ako by to dopadlo. Ja fakt neviem zmätená som z toho celého. On je taký, že nemá žiadne hobby, ani záľuby, preto je na mňa veľmi naviazaný a keď má v robote voľno chce byť iba iba stále so mnou. Ale napríklad ja mám svoje hobby, a keď sa chcem tomu venovať, jemu to vadí a minule mi vyrobil veľkú scénu práve kvôli tomu. Ach jaj

lavazza11

No ja neviem, ľúbim ho, ale ja mu nejak 100% už neviem dôverovať a pocťujem takú niekedy akoby nechuť vobec s ním byť spolu. On sa teraz veľmi snaží, vidno že strašne chce byť so mnou, robí všetko preto aby som bola rada a aby som bola šťastná. Ja však mám aj iné psychické problémy momentálne, to má tiež možno na to vplyv. Minule sme spolu boli, chcela som sa s ním rozísť, ale nespravila som to. Medzi nami je to také dosť zložité viac krát sme sa rozišli a dali dokopy, ja som mu ublížila lebo som bola vždy ja tá, čo sa rozišla. A nechcem mu ublížiť znova, on je taký psychicky labilný tiež, tak ja neviem čo mám teraz robit :( Či tomu dať ešte naozaj nejakú nádej alebo .....

winki

Hm....ako sa hovorí dôveruj, ale preveruj. A teda daj mu šancu dokázať, či sa zmení, ale postupne si buduj zadné dvierka, aby si nebola na ňom tak závislá a tým mu dáš aj priestor prejaviť sa a bojovať o teba a v prípade jeho zlyhania, to budeš mať o trošičku ľahšie pri rozchode.

Držím palce.

lavazza11

Ahojte takže povedala som mu niečo v tom zmysle že teda buď ja alebo ona pretože v poslednej dobe to išlo komplet dole vodou a veľa vecí sa stalo v súvislosti s nimi dvoma. Povedal že s ňou končí a že chce byť so mnou. Ja už neverím tomu nejak a nejde mi ani veriť tomu, tak neviem čo mám robiť či mám tomu dať ešte šancu alebo čo. ...