Prestala som veriť..

Príspevok v téme: Prestala som veriť..
NAtaliaQ

Prestala som veriť...ako by som toto napravila..?
Vlastne ide oto, že ak sa s niekým rozprávam.,mám pocit, že ten človek tvrdí to a hento a myslí inak.
Akoby celý svet bol jedna veľka pretvárka. Dokonca neverím ani lekárom.,mám pocit,že mi nechcu rovno a priamo.,,hoc sa pravdu síce dozvediem., ale tak neskôr...Prečo..
Prečo alebo ako posilniť vieru v ľudí...
Viem, že málokomu sa dnes dá veriť.,,ale tak zasa..tak sa nedá..Alebo dnes je už taký svet..
Má niekto z vás ten istý pocit ako ja??..
Ako by som tu vieru troška prehlbila......alebo radšej neriešiť??..

NAtaliaQ

-meno k tebe....mylis sa..lekari ak vidia..ze ma clovek obavy a strach..nechcu tak priamo.. Ale najdu sa aj taki..bez zabran...baz ohladu cloveka.

NAtaliaQ

A riesit inych nechcem a ani nepotrebujem..mam dost svojich starosti..ved kto ich nema. A este k tomu ak ma raz niekto sklame...tomu cloveku viac nedoverujem...proste ma viac nezaujima. Dokazala som odpustit po druhy krat...a troska verit..ale nestalo to zato. Viac nema umna cenu. Lebo bez dovery nic nejde..tu neni dovod pokracovat. ....A dakujem za vase nazory tu...

NAtaliaQ

Nedoverujem slepo...viem odhadnut cloveka. Asi to bude tym....ze som obklopeba nespravnymi...cest vynimkam. A potom aj pri tych spravnych hladam to co pri nespravnych. A potom mi je tazko vobec niekomu verit. A naivna tiez nechcen byt..ale s ludmi musi clovek nejak vychadzat.

Cariboo

Ahoj NAtaliaQ vsetko zalezi od ludi, ktorych stretnes a akym sposobom na teba vplyvaju. Hlavu hore! na svete nie su vsetci len zakerni, zli a falosni. Casom sa o tom DUFAM presvedcis aj sama, ale ani to co teraz prezivas nie je chyba, aspon sa naucis, ze slepo doverovat sa nemusi vyplatit. Musis byt len obozretna :D

_meno

Ahoj NAtaliaQ

Svet je taky aky ho vnimame. Zrejme v tom tvojom si viac krat vsimla falos, preto si prestala v ludi verit.
Ti lekari - lekar vacsto obhospodaruva pacienta ktori je hlupucky a prisiel svoj nevedomy zivot odovzdat plne do ruk doktora - manipuluje so zivotom, ktory sa mu ale dobrovolne odovzdal.

Myslim ze odpoved je niekde v strede - verit ludom, ale verit im na urcite percento (byt si vedomy seba a vztahu).
Ak ta niekto sklame, vies ze v buducnosti nebudes slepo verit ze ta podrzi na 100%.

Ja som napriklad pre uprimnost pouzil 'rychlost'. Vysvetlim : dlhopripravovana pekna odpoved stylisticka - je vyborna .. ale chybaju jej crty uprimnosti - rychlost, preklepy, nesuvis. Takze som si povedal, ze ked mi niekto zavola alebo napise, nebudem rozmyslat nad tym co mu poviem - poviem rychlo svoje pocity z toho a aj moju reakciu.
Samozrejme ze druha strana si vsimne 'uprimnosti' a reaguje tiez uvolnene.

Marco26

Presne tieto pocity mávam aj ja. S niekým sa rozprávam a mám pocit, že hovorí a myslí si úplne niečo iné. Alebo, keď ma niekto pochváli, dá mi kompliment, alebo keď je niekto na mňa moc milý, tak ho začnem podozrievať. Neverím mu, myslím si o ňom, že klame, pretvaruje sa.