Rast vlasov a cista tvar bez akne

Príspevok v téme: Rast vlasov a cista tvar bez akne
Anitka123

Ahojte slečny mám 25 rokov no medzi 12-19 rokom (kym som začala brať HA) som prežívala každodenný boj o čistú tvár bez akné ako niektoré z Vás. Kedže som si za ten čas našla zopár účinných rád chcem Vám ich napísať, lebo vidím, že čoraz viac a viac mladych dievčat sa tu po tom pýta. Tieto rady mne osobne velmi pomohli, su to rady ktore som za ten cas nazbierala vselikde.

1.)piť veľa čistej vody a minerálok (čo najmenej osladených farbivami preplnených malinoviek a coly..
2.) každý večer sa poctivo odmalovať-to je fakt základ lebo pleť sa cez noc regeneruje
3.) to, že sladkosti nesposobuju akne je už dnes dokázané no prehanať to nemusíte pretoze presladene telo nie je na vasu plet to najlepsie

Ale naopak som sa docitala, ze priliz presolene, prekorenene a pikantne jedla su skodlive. Ci je to dalsi mytus a ci nie, to vam iz na 100% povedat neviem.

4.) piling nie! Zbytocne si vyrazky roznesiete. Ak chcete piling pouzivat tak len na nos (na cierne bodky)

5.) vela zeleniny a ovocia (co na tanieri, to na tvari pamatajte)

6.) ked pridete domov a nikam nepojdete -ihned odmalovat

7.) kremovat, kremovat, kremovat...

8.)pouzivat co najmenej chemicke prostriedky(pouzivajte bio oleje, bio kremiky, veci bez parfumov napr bioderma, eucerin)

Ak uz mate nejake osvecene chemicke bomby, ktorych sa neviete vzdat neprehanajte to s nimi..

Vyrazne napomaha si na vyrazku natriet teatre oil alebo kokosovy olej. Raz za tyzden by nemala chybat pletova maska (naj s obsahom zinku)

Teraz trochu k tym vlasom

Vlasy rastu priblizne 1-1,5 cm za mesiac. Po rokoch skusania a badania som dospela k zaveru ze drahe blbosti (lieky, sampony, masky, oleje dokonca aj kefy) na rast vladov su len blbosti..

Vec, ktoru bohuzial vela z nas nevie je fakt, ze strihanim vlasov vlasy rastu rychlejsie je len velka blbost

Moj zaver je - nezehlit (ak len tak prilezitostne) nefenovat ak sa niekam neponahlate a nefarbit a este vyzivovat ... Ano take by boli najkrajsie vlasy vsak? No v tejto dobe tomu hociktora z nas len tazko odolava.. Kazdopadne tepelne upravy treba omedzit na minimum lebo vlas je potom suchy a rychlo sa lame!!
Mokre vlasy necesat!
Na noc nechat rozpustene
A mne na kvalitu vlasov velmi pomohlo zmiesat kokosovy a olivovy za studena oba lusivane biooleje vlasy su potom krasne jemne a leske ( toto aplikovat aspon na pol hodinu pred umytim raz do tyzdna)

Vlasy vam z nicoho rychlejsie neporastu, jedina moznost je si ich dat predlzit.. No zdrave vlasy sa nestiepia cize zdrave vlasy mozu byt iba dlhe:))

Dufam ze vam moje rady aspon trochu pomohli, ak mate extremne krepovite vlasy alebo uplne vyhadzanu plet vysledky necakajte hned, treba byt trpezliva!

No a este doplnim k tej pleti pohyb! Ten je naozaj dolezity.. Aspon raz za cas si trochu zasportovat

No a nakoniec by som sa este vyjadrila k PRSIAM .. Vsimam si ze vacsina dievcat/zien tu rozobera prave to a teda prirodne cesty k plnsiemu dekoltu. Tu vas asi sklamem ziadne mliecne vyrobky, ziadne zazracke tabletky slecky eriky a ani nic podobne vam v tom nepomoze... Zaklad je cvicit, masaz a hlavne ta voda..tu naozaj nepodcenujte
Prsia vam narastu troma roznymi sposobmi a to
HA
Plastika
A vyrazne priberanie

Tod vse, dufam ze pomoze a ak niekto nehlasi s mojimi radami, ma nejake pripomienky ci ma chce doplnit, len smelo! Vypiste sa;))

coccinelle

ja este pridam jednu radu, co sa tyka boja s akne: pit kazdy den min 2 deci cerstvo odstavenej mrkvovej stavy! poviem vam, ze je to ucinnejsie nez vsetky biodermy a podobne predrazene lekarnicke vodicky. a pripadne tiez si miesta natierat s cajovnikovym olejom. mne to naozaj velmi pomohlo, takze odporucam vyskusat! a mrkvovu stavu pijem kazde rano doteraz, aj ked uz nemam ziadne problemy, a to som mala zanesene skoro cele lave lice a bradu a hanbila sa byt pred frajerom odmalovana a teraz naozaj skoro nic, len sem tam pupacik, co sa vyskytne asi kazdemu, proste na mrkvovu stavu nedam dopustit :)

eiva

sara dara: nie niekto ti to nekaze :) ale je to overeny sposob ako zvacsit dekolt prirodzene (samozrejme niektore maju predispozicie priberat rovnomerne, ine viac do bokov, dokonca do prs niektore nepriberu ani keby chceli)
myslim ze to zakladatelka pekne zhrnula, vsetko je pravda tiez mam neiktore veci odskusane
ak mozem poradit, baby prestante si farbit vlasy, vie ze to je vyzera par rokov hrozne ked to odrasta, ale ta kvalita vlasov je neporovnatelna, vidim to na sebe

sara11

plet - nejem maso ani mliecne vyrobky (vynimocne syr), sladkosti tiez obmedzujem a napriek tomu mam hroznu plet, s kamaratkou ktora cely den funguje len na sladkostiach sa to neda ani len porovnat :( hlavna je podla mna genetika, ak ma clovek predispoziciu k akne, tak sa moze aj na hlavu postavit a zazraky aj tak nedosiahne

vlasy - v tomto mam asi uplne ine problemy ako vacsina zien, mam ich strasne huste a rychlo mi rastu :( to zeby som si ich nerozcesala este za mokra a nezehlila je pre mna nepredstavitalne

prsia - tie mi po HAK narastli teda dost, a to uz po prvom blistri vidim rozdiel :)))))))

Sara Dara

Všetko je okej ale jedna vec mi nesedi... Vy chcete aby sme pribrali ked chceme mat vacsie prsia? Inac mam 15 rokov