Gumičkové šialenstvo

tatttana

No na vianoce moja dcéra si zmyslela, že chce knihu o tých náramkoch, aby mohla robiť rôzne vzory. Už má list ježiškovi napísaný aj vystrihnutý obrázok knihy a nalepený na papieri. Ah jaj, až som zvedavá, čo príde ako ďalšie do módy :-) Tiež možno by nebolo odveci jej dať návrh, nech z koráliek tvorí náušnice, to by som aj ja vynosila. :-)

lemur_ka

Je fajn, že deti majú čo robiť a nesedia len za pc. Ako bolo spomínané, my sme mali cečka, plietli sme náramky priateľstva z farebných nitiek a tiež sa mohlo hocičo stať. Ja som si na zicherku naviazala nite a prišpendlila ju k teplákom, mohla som sa pichnúť a mať tetanus. Tak je to s tými gumičkami, ako bolo v článku že bratovi vypichol s tým oko, lebo mu vystrelila gumička. Také veci sa bohužiaľ stávajú s hocičím. U nás sa to tak strieda, aj gumičky aj šperky z guličiek. Objednáva si cez net dcérka rôzne komponenty a tak ich spája dokopy. Už som uvažovala, že by som ju registrovala aj ako predajcu, niektoré sú fakt pekné.

Bubliii

Neviem, čo s tým máte za problém.. aj moja sestra na tom fičí, má 20r a čo.. Pred pár rokmi sme tu mali bužírky, predtým náramky priateľstva, predtým céčka.. raz za pár rokov sa vždy objaví takáto mánia, vydrží pár mesiacov (rokov) a už je preč a po nej príde ďalšia.. Ja na tom nevidím nič zlé, podľa mňa sú rodičia radi, že si deti pletú a dajú im pokoj - náklady sú minimálne (sáčok á 0,50eura) a dá sa z toho všeličo-náramky, klúčenky, zvieratká.. A ohľadom nebezpečných látok - pokiaľ si to dieťa nepchá do pusy, alebo sa s tým nekúpe a pod, nemyslím, že by tam niečo hrozilo

Slobodna

další tiež mi názov témy evokoval nejakú prasačinku :D
a k téme: ide mi to na nervy- všetky deti okolo mňa, sú tým akoby posadnuté.

ni-ka

aj nas syn naplietol asi 10 naramkov a potom ho to prestalo bavit...
clanky som citala, zarazila ma nezodpovednost rodicov a potreba najprv svoje deti nafotit a az potom im pomoct...
a co sa poslednej otazky tyka-udivuje ma ze riesis ze su tie gumicky cinske-myslis ze keby boli z USA tak su ine?su to tenke gumicky,v com by boli ine??