Borelióza aj keď sú protilatky negatívne?

Príspevok v téme: Borelióza aj keď sú protilatky negatívne?
Arwyn

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je možné aby som mal boreliózu aj keď test na protilátky je negatívny. Už asi 2 mesiace mám divné stavy ktoré som popísal už v zopár temach tu na fore tak to nejdem rozvíjať, ale keď som si to čítal, celkom mi to sedí na príznaky chronickej boreliózy (takmer všetky príznaky až na pár detailov). Naši mi vraveli, ževraj cca 4-5 mesiacov dozadu som mal akýsi podivný veľký štípanec od komára (ževraj to už prenášajú?) ale ja si na to nepamätám :/ Keď som bol hospitalizovaný kvôli tomu robili mi test na nejaké tie protilátky (ktorý bol negatívny) ale pocul som ze sa to bere nejak viackrat oni to brali myslim ze z jednej vzorky. Tak sa chcem spýtať je možné aby som mal boreliózu, aj keď protilátky na to neukazujú? Ďakujem za odpoveď.

Sandy3333333

chod na Kramare do infekcnej poradne, tam Ti spravia test.
pytaj rovno drahy test Western blot.

lebo mne vysiel lacny test Elisa negativny. potom sa uz Western blot nerobi. dala som si ho vsak spravit a hop- pozitivny na viacero druhov borelie. nedaj sa odbit a pytaj Western blot.

negativne si to spociatku mal mozno aj preto, lebo este nepresla inkubacna lehota od nakazy. ano, aj od komara to mozes mat, nielen od kliesta.

mascha

Arwyn,nedaj sa nalomiť názormi iných,ver sebe a symptómom,ktoré máš,ak nedostaneš pomoc od odborníkov snáď ti podobne "postihnutí" poradia tu,alebo na webe všeobecne

RNG

anka, nie lekari su tu na vine, ale system, ktory im da len jednostranne informacie, a to co sa im nehodi, tj konkurencia potravinovych doplnkov farmacii alebo spravy od lekarov, co vedia liecit inac, nwz to co sa v skolach vyucuje su zasadne potlacane.
Mnohi s tych lekarov su dokonca osobne prenasledovani, casto aj sudeni systemom, aj napriek ich dobrym vysledkom. Pre to sa lekari aj ktori sa dozvedia o inych metodach lieceni, ktore ale nie su systemom schvalene ich neodvazia pouzit na pacientoch, nanajvys na sebe a svojej rodine, a aj to potajomky, aby sa nedostali na "ciernu listinu"
Napr mnohi lekari v USA, ktori boli casto sudeni za pouzivanie inych metod a prostriedkov musia odist do zahranicia, ako napr Mexiko alebo Karibske ostrovy, kde mozu prevadzat to, co im v USA nedovolia.
A pacienti za nimi hufne chodia, aj ked poistovne odmietnu platit, tj pacienti si musia hradit vsetko z vlastneho vrecka, aj ked cely zivot platili drahe poistky. Aj poistovne su cast toho monopolu, nemaju ziadnu zaujem, abu drahym lekarom a farmaceutikam konkurovali lekari s lepsim uspechopm pri lieceni a lacnejsimi prostriedkami na to. Zda sa to nelogivke, ale poistovne beru z hrubeho prijmu cast ako zisk, a cim je vacsi hruby obrat, tym je vacsia aj ziskova cast.
Preto pistovne cast finacuju vyskumy, co vedu k co najdrahsim proceduram, liekom a predlzeni liecenia chorob do nekonecna so zdanlivym uspechom potlacania symptomov.

anka89

RNG ano je u nas monopolna medicina jasne ze farmateuticke firmy na tom profituju ,ale ze by lekari dopustili ,aby tato choroba zneprijemnovala zivot tak mladym ludom .Som presvedcena ,ze by urcite dali do pozornosti liecbu ,ktora by zaberala a pomohla tychto ludi vyliecit ,alebo chorobu aspon zastavit .Urcite by to dali ked nie vsetci ,ale vacsina lekarov svojim pacientom na vedomie ,snad neliecia pacientov pre zisk .

RNG

anka, ja sa tiez riadim radami lekarov, ale inych akych mas ty k dispozicii.Tych co sa odvazia skusat rozne ine pristupy k lieceniu, ako tie co ucia bezne na skolach.A maju s nimi casto velke uspechy, ale zialbohu monopolna medicina proti nim vsemozne bojuje, lebo by im to podstatne znizilo prijmy.

anka 89

RNG a da sa skleroza multiplex porazit aj bez liecby ci uz injekciami ,alebo v dnesnej dobe tabletkou.Zivotosprava je jedna vec ,ryby ,selen,vitamin D atd ...Ale co ak su komplikacie a nic ine ako liecba od lekarov nezabera .

RNG

Inac k tej "autoimunite" prispievaju aj rozne zamorenia, tj odmorovanie tela roznymi enzymami tie tzv autoimunne znacne znizilo.
Aj to je nepriamy dokaz, ze telo na nieco konkretne skodlive utoci a nie hlupo samo na seba bezdovodne.

RNG

NuZ mnoho lekarov, primnoho dosial spaja rozne autoimunne s roznymi nakazami ako L-formy, vnutrobunecnu formu borelioz a samozrejme chlamidii pneumoniae a kombinacie roznycy inych infekcii, casto teda aj nase vlastne virusy, ktore lekari casto bez priznakov povazuju za neaktivne, co je hlupost, adalsie mozne infekcie, ako mykoplazmy a podobne a tato cela zmes povodne vyvolana infekciami, co znizuju celkove imunitu sa prejavuju ako "autoimunne". Totiz ked lekari agresivne preliecili boreliozu, trak mnohe tie autoimunne "zazracne" zmizli. Na to je dostatok prikladov od reputabilnych lekarov, zialbohu lekarsky monopol sa zaryte drzi svojich teorii o autoimunite a miesto liecenia roznycy moznycy nakaz, co k tomu prispievaju potlaca vlastnu telesnu imunitu, co samozrejme je ukrutne skodlive.

anka89

RNG vysvetli mi preco si myslis ,ze autoimunitne ochorenie nevedia lekari liecit mam na mysli sklerozu multiplex a myslis si ,ze telo nie je hlupe ze bojuje proti sebe ,tak preco to robi pri tejto chorobe a nici zivot mladym ludom.