Čím ďalej tým menej sexu

Príspevok v téme: Čím ďalej tým menej sexu
ruza66

Ahojte

Neviem, či aj niekto z vás, ma taký problém, ale mne sa to vonkoncom nepáči....ide o to, mám chlapa, žijeme spolu už 3 roky, lubime sa, všetko klape, je to po p...:-):-)!ale, obaja máme dlhé zmeny v práci a tak si myslím, že aj to môže byť príčina toho, že toľko malo sexujeme!!!ako keby sme boli unavení a nevládali...neviem?????proste čím ďalej, tým viac je ten sex menej a menej!!!!poraďte mi, čo by to oživilo??návšteva sexshopu??:-):-):-)máte niekto takéto skúsenosti??napíšte prosím ďakujem!!!!

mistanek

len sme mladí a podľa mňa treba sexovat a sexovat teraz, lebo to bude len menej a menej!!!!

blbost..
takymto stylom sa nikdy nenasyti clovek, skor sa mu to znechuti, vid tvoj pripad.. robit nieco len preto, lebo zajtra tu uz prilezitost byt nemusi mi pride ako sex na silu pred pomyslenym koncom sveta... blbost.. kde je tam nejaka spontannost ? alebo pozitok ?

ruza66

M3t3or.....

No, máš pravdu, nesmiem robiť unáhlené závery a veru ani nebudem....a ináč ďakujem vám za príspevky....

Ale bola by som aj rada, keby sa mi ozval niekto, kto mal tento problém a potom sa všetko na dobre obrátilo:-):-):-):-)

Ruzaruzova....istým spôsobom máš pravdu, že ak by sa mu nedajbože niečo stalo.........bla bla...veď vieme, čo chcem napísať....tak by som ho nepustila a ani neopustil samozrejme ani teraz, nájdeme nejaké riesenie....a nedám sex na piedestál, len sme mladí a podľa mňa treba sexovat a sexovat teraz, lebo to bude len menej a menej!!!!

M3T30R

No ocividne to nie je take fajn ako pises. Ze vraj zdravie, praca, vztah, vsetko dobre a len ten sex nie je. Tak asi tam niekde nieco nebude v poriadku. Skus prelistovat par stranok na googli o tom co moze muzom znacne znizit libido a mozno ta to nasmeruje tym spravnym smerom. Zatial nehadz flintu do zita pokial nevies kde je pes zakopany, aby si potom nelutovala.

Shayleen

Salalala my už máme svoj vek a nepotrebujeme "každý den" a to 1 či 2 x za mesiac stačí úplne :D neboj medzi nami je všetko OK sme zasnubeni. Ja som s tým chcela iba povedať že chvála bohu nie sme taký sexmaniaci mala som takých a vďaka už maniaka nepotrebujem ggg

ruzaruzova

sex nieje vsetko. Ty ho priam stavias na piedestal. Ak by tvoj priatel vazne ochorel a nemohol mat uz s tebou sex tak by si ho kvoli tomu opustila? Ved milovat niekoho srdcom nieje len s nim sexovat. Kup si vibrator alebo inu pomocku a masturbuj. Snad vies ze nieco take ako masturbacia existuje. Muzi aj zeny si tru svoje genitalie aj ked maju vztah ci ked su v manzelstve. Ano aj ten riaditel v bielej koseli si ho lesti aj ta ucitelka tvojho synovca si ju zmyka. Pomoz si masturbaciou a on mozno za ten cas chyti chut. Len nanho vobec nenaliehaj lebo tym si ho este viac od seba odpudzujes. Natlak vyvolava odpor.

salalalalala

shayleen, ty si dobre mimo. sex nie je to jedine vo vztahu a ruza predsa nikde nepise ze ho chce kazdy den, ale chlap s nou proste nechce spavat skoro vobec. a ak mate vy sex raz za mesiac, tak aj tam je problem.

Shayleen

ruza: je sex vsetko co tak potrebujes? je sex vo vztahu az taky dolezity? ja som vo vztahu s ,ojim uz 3 r a nesexujeme kazdy den! nepotrebujem to aby som kazdy den robila zemetrasenie. raz mame iba raz za mesiac raz mame 2 razy ako kedy podla nalady a tak. ale kazdy chce iba sex vo vztahu! je to take dolezite? uz ako ked pises ze mate vsetko ste statsny a pod. kolko mame rokov? dufam ze ste dospely a viete aj tak rozmyslat abo chce sex do konca vasho zivota a to kazdy den?

ruza66

ahojte, tak znova som tu!!! je to smutne, ale zacinam uvazovat o rozchode!ozaj uz neviem, co mam robit??
je to medzi nami strasne fajn, pracu mame, zdravie tiez, vieme sa dohodnut, inteligentne rozhadzovat peniazky atd.., ale co s tym sexom???? ja som uz fakt zufala a hlavne ponizene sa citim! aj vcera vecer pekne som sa pritulila a on nic!!! a najhorie je, ze furt, ale furt musim zacat ja! na to by si clovek aj zvykol, to je ok, ale tom odmietnutie a ide aj o to, ze sa ho snazim neotravovat furt, lebo samozrejme, cez tyzden po tych dvanackach som unavena aj ja, ale ...............ja uz fakt neviem!!! co si mam o tom mysliet??? pytala som sa, ze preco sa nechce somnou milovat a on, ze neviem!!!!!!!! a ja ze nech povie uprimne pre boha pravdu, ze je unaveny, ze sa mu nechce, alebo ze ho uz nepritahujem!!!!!!! ja neviem baby moje, som ko..........som mlada a nie, ze by som bola daka nymfa, ale tak sex mam rada a robi mi dobre, ako asi kazdemu zdravemu cloveku!!! boze, co robit, ked ho lubim a ked viem, ze inu nema!!!!!! inac si aj zacinam mysliet, ze sa mu uz nepacim, ze ho nepritahujem, ze mozno mysli na byvalu, alebo na ine zeny, zenu!!! fakt neviem.............som ko!!!!!dakujem