Pankreatitída

Príspevok v téme: Pankreatitída
mackani

Ahojte, môjmu tatinovi dg. zápal pankreasu. Začalo ho pichať v boku ako pri žalúdku, tak ho prijali na JIS-ku. Teraz je tam 5-ty deň, nemôžme ísť ani na návštevu, lebo sú chrípky ževraj. No mama za ním chodí, ale je na to čoraz horšie. Že ani nekomunikuje,len áno nie a hmm. Je odmeraný a uzavretý do seba. Vôbec sa neusmieva a nechce bojovať, nerozpráva sa ani so sestričkami. Teraz ho previezli na normálnu izbu, no neviem či urobili dobre. Mal niekto pankreatitídu, ako to prebiehalo, liečba, v nemocnici a tak. Bola by som rada za Vaše informácie,rady, lebo som z toho veľmi smutná a cítim sa bezmocná,ked mu ani doktory nevedia asi pomôcť. Ďakujem

Súvisiaci obsah

RNG

Mudr, kedze ja vyzivove doplnky nepredavam uz vyse 5 rokov, , co som tu uz velmi mnohokrat opakoval, tvoj utok bol naprazdno.

Pankreas

Bolesti pri zapale pankreasu patria medzi tie neprijemne bolesti, co trvaju a trvaju. Neboj sa, lekari liecia zapal cez infuzie a chce to len cas a nestracat vieru.
Mozno sa vyskytne komplikacia s odumieranim tkaniva pankreasu a vytvorenim cysty ale aj ta sa da operativne riesit a vyprazdnit. Pokial mu nezistia rakovinu pankreasu je to stale este dobre. Ved existuje inzulin i enzymy v kapsliach, co mu pomozu, ak bude treba. A moze sa zacat usmievat ... Tak sa teda nestrachuj, dievca.

mudr007

Ano RNG... hlavne mega davky ... aby sa cim viac vyzivovych doplnkov predalo... darmo si ty stary biznisman len co je pravda. Pricin zapalu moze byt viac ako vymenoval pan RNG... proste ten clovek sa nevyzna v medicine... neskusajte jeho rady, nechajte to na ludi ktori take pripady riesia denne- lekari

RNG

Pankreatida je zapal pankreasu. Za zapalom su alebo zamorenia, alebo ovela castejsie rozne mikroby. A tie treba samozrejme adresovat. A pritom musi pacient brat obvykle doplnok kyselin a najma enzymy, lebo chory pankreas ich nevyrobi a bez enzymov nemoze byt travenie a bez travenia vyziva pre telo, a teda pacient postupne zoslabne az zomrie.

Na kriticke stavy treba posilnit pacienta masivnymi davkami collostra az 2 x 15 gramov praskoveho