Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Ako zistiť či máme rakovinu?

Táto diskusia patrí k článku: Ako zistiť či máme rakovinu?
Ako zistiť či máme rakovinu?

Trápi Vás otázka či vaše náhle zdravotné problémy nie sú náhodou príznakmi rakoviny? Hľadáte na internete informácie, ktoré by vám mohli pomôcť? Prinášame stručne popísaný pôvod a vznik rakoviny, najčastejšie sa vyskytujúce ochorenia rakoviny na Slovensku a najčastejšie symptómy, ktoré si môžete diagnostikovať aj sami.

Vivka

Ahoj.... je dost mozne ze mam rakovinu.... rakovinu ustnej dutiny mam skoro vsetky priznaky.... aj v rodine ju malo kopu ludi..... ale stale si hovorim ze to bude nahoda.... mozno tomu chcem len verit.... ale chcela by som sa opytat ci to krvacanie ma prist hned alebo po nejakom case?.... ak niekto by vedel poradit budem velmi vdacna.... vopred dakujem

ES

Rakovina sa dá úspešne liečiť alternatívnou metódou ktorá sa nazýva "Metabolická terapia B17" Celý popis tejto terapie nájdete v knihe "Rakovina, prečo ešte stále zomierame bez spoznania pravdy. Autor Philip Day. Knihu si môžete objednať na web link : www.damianvit.sk
A ešte jedna dôležitá skúsenosť. Vnútorne sa nastavte že budete žiť, že sa uzdravujete. Držím Vám palce. Mne takto držali palce pred 5 rokmi a som tu. A rakovina sa mi nevrátila. Zmenil som stravovacie návyky, z jedálneho lístka som vyradil niektoré potraviny, zmenil som životný štýl, viac sa pohybujem a vyhýbam sa stresu, resp. naučil som sa ho zvládať. Tie zmeny treba urobiť v myslení. Keď si prečítate knihu, pochopíte všetky súvislosti.

Gima

Rakovina vznila z prekyslenia organizmu. Normálne ph žaludka je 7
Kyselinotvorné 1- 6 a zásadité od 7 vyššie.
Kombináciou stravy ktorá nezaťažuje organizmus sa ph vyrovná.

Čo spôsobujú niektoré potraviny v našom organizme?
Človek žijúci v 21.storočí trpí ochoreniami, na vzniku ktorých sa nesprávna strava podieľa vysokým percentom. Až 60% ochorení je spôsobených dlhoročnou nesprávnou výživou. Čo je potrebné vedieť, aby sme tomu predchádzali?

Čo spôsobujú niektoré potraviny v našom organizme

Chemicky upravovaná, rafinovaná a tým pre človeka nevhodná strava má minimálnu výživnú hodnotu, človek konzumuje nadbytočné množstvo potravy, čo vedie k obezite a nedostatku základných živín (enzýmov, vitamínov, minerálov a stopových prvkov). Ak sa k nesprávnej strave pridá nedostatok pohybu, psychické napätie, stres a znečistené životné prostredie, človeka postihujú choroby (alergie, choroby horných dýchacích ciest, vysoký krvný tlak, kôrnatenie ciev, cukrovka, srdcovo-cievne choroby, vredy žalúdka a dvanástnika, nádorové ochorenia...).

Strava dnešného človeka je väčšinou kyselinotvorná, pretože obsahuje veľké množstvo kyselinotvorných potravín - cukru, mäsa, živočíšnych tukov, rafinovaných olejov, bieleho chlieba i pečiva, cestovín z bielej múky a sladených bublinkových nápojov.

Vnútorné prostredie zdravého ľudského organizmu je mierne zásadité, častou konzumáciou kyselinotvorných potravín je táto acidobázická rovnováha organizmu narušená. Práve toto kyslé prostredie oslabuje našu obranyschopnosť a je živnou pôdou pre rast baktérií a zápalové komplikácie v celom tele.

Ako sa správa cukor v našom tele

Jednoduché cukry – monosacharidy a disacharidy (ale i ovocný cukor a med) - nie sú vo vnútri spojené žiadnou väčšou väzbou, ktorú by bolo treba enzymaticky štiepiť, vstrebávajú sa priamo a veľmi rýchlo do krvi. Tým dôjde k okamžitému zvýšeniu ich obsahu v krvi a nastáva stav nazývaný hyperglykémia (nadbytok krvného cukru).

Pretože to nie je pre organizmus priaznivé, snaží sa to kompenzovať vyplavením nadbytku hormónu - inzulínu zo slinivky brušnej (pankreasu), ktorý umožňuje prestup glukózy do buniek. Inzulín však príliš rýchlo zníži hladinu cukru v krvi a v dôsledku toho dôjde k jeho prílišnému zníženiu – hypoglykémii, kedy sa objavuje hlad, chuť na sladké, podráždenosť, bolesť hlavy, únava, atď. Prudké výkyvy glykémie v dôsledku konzumácii cukru, sladkých nápojov, sušienok, ovocia však značne namáhajú slinivku brušnú a to predstavuje riziko vzniku cukrovky (diabetes mellitus II.typu).

Jednoduché cukry telo rýchlo vstrebáva, prijme a využitie – to sú prudké nefyziologicky rýchle reakcie podobné "výbuchu", preto vonkajším prejavom ich spotreby je rozrušenie, nesústredenosť až agresivita (hlavne v spojení rafinovaného cukru – sacharózy s mliečnym cukrom – laktózou, tj. mliekom alebo mliečnym výrobkom), med, javorový sirup, ovocný cukor majú podobný účinok ako rafinovaný cukor, ale v menšej miere.

Dnešná prehnaná konzumácia cukru spôsobuje, že prebytky cukru sú ukladané na rôznych miestach tela, predovšetkým vo forme glykogénu (zásobný živočíšny škrob v pečeni a vo svaloch). Ak množstvo glykogénu prevýši kapacitu pečene, glykogén sa uvoľňuje do krvného obehu v podobe mastných kyselín. Tie sa ukladajú najprv do menej aktívnych miest tela – boky, stehná, stredné partie trupu, neskôr i do aktívnejších orgánov ako sú srdce a obličky, ktoré sa stanú obloženými vrstvou tuku, čím je oslabená ich normálna funkcia.

Rafinovaný cukor má vplyv aj na schopnosť myslenia, a to tým, že ničí črevné baktérie, tvoriace vitamíny skupiny B, naviac cukor tieto vitamíny odčerpáva, pretože ich spotrebúvava pre svoj metabolizmus. Tieto vitamíny sú nevyhnutné pre tvorbu kyseliny glutámovej, ktorá priamo ovplyvňuje mentálne aktivity prebiehajúce v mozgu. Nedostatok tejto zložky môže sposobiť zhoršenie pamäti a oslabuje jasnosť myslenia.

Konzumáciou cukru je ovplyvnený aj imunitný systém – zistilo sa, že schopnosť bielych krviniek ničiť mikroorganizmy môže byť takmer paralyzovaná po požití cukru. Rafinovaný cukor ako vysoko čistený produkt (zbavený všetkých minerálnych látok, vitamínov, vlákniny, atď.), má za následok ochabnutie psychického i fyzického stavu. Negatívne pôsobí najmä na parasympatikový nervový systém.

Ďalším a hlavným negatívom je silné kyselinotvorné pôsobenie jednoduchých cukrov. Cukor prispieva k prekysleniu organizmu a tým oslabuje našu obranyschopnosť. Konzumácia cukru prispieva k vytvoreniu optimálneho prostredia pre rast baktérií a zápalových komplikácií v celom tele, ochudobňuje telo o minerálne látky a oslabuje imunitný i nervový systém. PH krvi je normálne mierne zásadité (7,36 - 7,44). Prísun silne zásaditého rafinovaného cukru spôsobí reakciu, pri ktorej sa krv stáva kyslejšia (kyslé pH = 0 až 7, neutrálne pH = 7, zásadité pH = 7 až 14).

K vyrovnaniu tohto stavu sú využívané minerály, najmä vápnik, ktorý sa v zvýšenej miere uvoľňuje z kostí a zubov (a spôsobuje ich kazivosť a oslabenie kostí). Organizmus sa snaží tento stav neutralizovať pomocou minerálnych látok, kedže jednoduché cukry žiadne minerály neobsahujú, dochádza k vyplavovaniu vápnika a horčíka. Ďalej vzniká nedostatok vitamínu B1, potrebného pre metabolizmus sacharidov, ktorý jednoduchý cukor neobsahuje, ale spotrebúvava. Ak sa dostane do žalúdka biely rafinovaný cukor, žalúdok je dočasne ochromený, pretože rafinovaný cukor je silná zásada a aby bola dosiahnutá rovnováha, žalúdok vylúči veľké množstvo kyselín, ak sa to opakuje v dlhom časovom úseku, môže dôjsť až k poškodeniu steny žalúdka a vzniku žalúdočných vredov.
Prekysľovanie organizmu

Naša krv, je z 20% kyslá, ale až 80% alkalická, čiže zásaditá. Keď konzumujeme prevažne potraviny zvyšujúce kyslosť vnútorného prostredia, organizmus sa bráni zvýšeným vylučovaním vápnika z kostí i zubov. Trvalé prekyslenie organizmu vedie ku poškodzovaniu orgánov, pocitu únavy, depresií, vzniku chorôb. Preťažené sú najmä orgány vylučovacie, predovšetkým obličky - vylučujú splodiny metabolizmu močom, pľúca - neustále vydychujú oxid uhličitý, vznikajúci pri metabolických premenách v organizme, pokožka - najväčší orgán na vylučovanie kyselín formou potenia, hrubé črevo - zbavuje telo kyselín stolicou. Z toho vyplýva, že ak si chceme zachovať vnútorné prostredie organizmu v rovnováhe, príjem kyslých a zásaditých potravín by mal byť v pomere 1:4.

Teda na štyri diely zásaditej potravy si môžme dovoliť skonzumovať jeden diel kyslej. Nuž a medzi ďalšie kyslo reagujúce potraviny okrem cukru patrí predovšetkým mäso, ďalej sú to všetky živočíšne tuky, rafinované oleje, biely chlieb i pečivo, cestoviny z bielej múky, čokoláda a soľ a niektoré druhy ovocia (tie však majú mnohé iné nenahraditeľné funkcie pri prísune enzýmov, vitamínov a nerastných látok!).

Práve kyseliny, ktoré vznikajú v tele pri látkovej premene, nám veľmi znepríjemňujú život. Pri mnohých problémoch ani nevieme, že ich spôsobuje prekyslené prostredie organizmu. V našom tele vzniká:

kyselina octová - zo sladkostí a bielej múky

kyselina mliečna - zo svalovej námahy

kyselina močová - z mäsa a odumierajúcich buniek

kyselina uhličitá a fosforečná - z rôznych sýtených nápojov

kyselina sírová - z bravčového mäsa a zadržiavaných vetrov

kyselina dusičná - z niektorých druhov syrov a údenín

tanín - z kávy, čaju, z potravinárskych farbív, konzervačných látok, umelých aromatických látok

kyselina acetylsalicylová - z mnohých najčastejšie užívaných liekov proti bolesti

ovocné kyseliny - z nápojov a aj z kozmetiky

Najväčší podiel na odpadových látkach v tele má kyselina močová, prekyslenie (nadbytok kyseliny močovej) - preťažuje obličky, pečeň, obmedzuje ich filtračnú schopnosť, kyslý odpad sa ukladá v tuku, nervovom systéme a v orgánoch, dôsledkom sú ochorenia, ako dna, žlčové a obličkové kamene, svalový a kĺbový reumatizmus, bolesti hlavy, zápcha, cukrovka, vysoký krvný tlak, odvápnenie kostí a následky: kazivosť zubov a pórovitosť kostí, krehkosť tepien a žíl, kŕčové žily, pálenie záhy - podráždenie pažeráka žalúdočnou kyselinou alebo žlčou (natrávený obsah žalúdka vteká do pažeráka) a nakoniec zníženie obranyschopnosti organizmu.

Nezanedbateľná je aj skutočnosť, že akékoľvek mäso, ktoré nám ponúkajú v obchode, obsahuje zvyšky antibiotík, rastových hormónov, negatívnych látok, vznikajúcich zo šoku pri zabíjaní v tele zvierat a škodlivín z nekvalitného krmiva, ktoré sú súčasťou stravy zvierat. Hovädzie mäso, najmä vnútornosti, obsahuje škodlivín najviac, keďže hovädzí dobytok relatívne najdlhšie žije, a tak sa ukladajú v tele zvierat dlhší čas. Ďalej živočíšne potraviny neobsahujú vlákninu (nestráviteľnú zložku rastlinných potravín), ktorá prirodzene čistí hrubé črevo: dôsledkom je zápcha a trávenina pomaly postupuje hrubým črevom, zostáva tu veľmi dlho, nastáva jej hnilobný rozklad, vznikajú toxické a rakovinotvorné látky, ktoré prenikajú cez stenu čriev do celého organizmu čo vedie až k autotoxikácii (samootravovaniu) organizmu.

Mäso môžeme dokonale nahradiť obilninami, strukovinami, a olejnatými jadrami i semenami (mak, orechy, oriešky, ľan, slnečnica, tekvica...).

Naše telo si spočiatku pri prekyslení vie poradiť – pomocou minerálnych látok zo stravy a neskôr zo svojich zásobární (kosti, chrupavky, zuby, nechty, vlasy, steny ciev…) dokáže prebytočné kyseliny čo najrýchlejšie zneutralizovať, hlavne preto, aby si udržalo správny ph - faktor krvi.

Produktom neutralizácie kyselín sú soli, ktoré sú nečistotami v našom organizme. Ak hovoríme o zbavovaní tela škodlivín, máme na mysli vylučovanie týchto nežiadúcich solí. V podstate vylučujeme kyseliny, ktoré zneutralizovali naše obličky a koža.

Biologicky hodnotná strava podporujúca tvorbu zásaditých látok pomáha telu v správnej látkovej premene (ovocie, zelenina, pšeničné otruby a klíčky, sója, fazuľa, lieskovce, madle, mlieko čerstvé nepasterizované a výrobky z neho - jogurty, acidofilné mlieko (tepelne neupravené), gaštany, kokos, mak, slnečnica, naklíčené obiloviny, naklíčené strukoviny, naklíčené semená, droždie, huby, bylinkové čaje, pramenitá voda…).

Ovocie - všetky druhy, pre nás je najvhodnejšie ovocie z našej zemepisnej šírky, zrelé, čerstvé, nekonzumujeme ho po jedle, nedoporučuje sa kombinovať veľmi kyslé a veľmi sladké ovocie, podporuje očistu organizmu, dodáva energiu, vitamíny, vlákninu, ovocný cukor.

Zelenina – vhodné sú všetky druhy, obsahujú vitamíny, minerály a stopové prvky, vlákninu, bielkoviny, konzumujeme ju najmä surovú, ako uvarená má vyšší glykemický profil, a teda spôsobí vyššie výkyvy glykémie – krvného cukru, taktiež v surovom stave obsahuje viac enzýmov potrebných k tráviacim procesom a telo tým šetrí vlastné enzýmy.

Obilniny - predstavujú základ výživy, sú zdrojom energie (pšenica, raž, jačmeň, ovos, všetky obilné vločky, ryža, kukurica, pšeno, pohánka).

Avšak neuvážene nadmerná spotreba niektorých cereálnych výrobkov s vysokým obsahom vlákniny prináša určité úskalie. Najmä ide o zvýšenie hladiny kyseliny šťavelovej (napr. vysokou spotrebou otrúb alebo ovsených vločiek) a tým znížená utilizácia (zúžitkovanie) vápnika a železa, čo môže viesť napr. k osteoporóze. Doporučená dávka vlákniny pre dospelého človeka je 30g / denne. Kritérium k posúdeniu množstva vlákniny v strave je celková doba prechodu potravy tráviacim traktom a množstvo stolice. Napríklad u Afričanov je celková doba trávenia potravy 30 hodín pri hmotnosti stolice 0,5 kg, oproti tomu u Američanov je to 60 hodín a 0,1 kg stolice. Z toho vyplýva, že adekvátny príjem vlákniny zvyšuje objem stolice a urýchľuje peristaltiku čriev, čím nedochádza k hnitiu potravy v črevách, sú dobre čistené a naviac vláknina na seba viaže škodliviny, ktoré tak z tela odvádza.

Za neutrálne potraviny sa považuje med, banán, melón, sladké jablká, paradajky.

Bežná strava pôsobí skôr kyselinotvorne (hotové práškové a konzervované jedlá, mäso, mliečne výrobky, biela múka, nápoje s oxidom uhličitým, cukor, káva, alkohol, soľ, kakao, čokoláda, zaváraniny a konzervované potraviny, pasterizované ovocné džúsy, aromatizované a prifarbované nápoje a potraviny..).
Kombinácia vhodných potravín

Veľmi dôležitá je aj kombinácia potravín, pretože aj nevhodnou kombináciou zdravých potravín môžeme svoje telo poškodzovať a prekysľovať, preto:

Nekombinujte kyslé a škrobnaté potraviny - kyseliny (ocot, kyselina rajčiakov, pomarančov, citrónov, kyslých jabĺk) ničia enzým ptyalín na trávenie škrobov (obilovín a výrobkov z nich).

Nekombinujte bielkoviny (hlavne živočíšne) a škrobnaté potraviny (obiloviny a výrobky z nich - pri trávení škrobu sa vylučuje neutrálna tráviaca šťava, pri trávení bielkovín sa vylučuje silne kyslá tráviaca šťava a trávenie škrobu sa zastavuje.

V jednom jedle jedzte iba jednu koncentrovanú bielkovinovú potravu - každá bielkovina vyžaduje iné podmienky trávenia; preto nekombinujte mäso - vajcia, mäso - syry, vajcia - mlieko, mäso - orechy, vajcia - orechy.

Nekombinujte bielkovinové a kyslé potraviny - kyslé potraviny spolu s bielkovinami ničia enzým pepsín, ktorý trávi bielkoviny, tie potom netrávia ale zahnívajú; pepsín ničí nadmerná kyslosť žalúdka (kyselina v ovocí, ocot ...).

Nekombinujte tuky a bielkoviny - tuk spomaľuje produkciu tráviacich štiav aj enzýmu pepsínu na trávenie bielkovín; bielkoviny s tukom potrebujú na trávenie viac času (orechy, syry, mlieko...); preto je ich vhodné kombinovať so zeleninou.

Nekombinujte cukry a bielkoviny - cukor (sladkosti, med, sirupy, sladké ovocie) bráni vylučovaniu tráviacich štiav a spomaľuje trávenie v čreve, vyvoláva kvasné procesy.

Nekombinujte škroby a cukry - cukor pridaný do akéhokoľvek jedla spôsobuje v žalúdku kvasenie; cukor bráni vylučovaniu ptyalínu do slín - škroby netrávia ale kvasia.

Naproti tomu vhodné kombinácie sú:

bielkoviny (mäso, mlieko a výrobky z nich, vajcia, strukoviny, orechy) + zelenina (najmä koreňová a listová)

strukoviny + obiloviny (obidva druhy obsahujú škroby aj rastlinné bielkoviny)

sacharidy (obiloviny) + zelenina

tuky + zelenina

tuky + ovocie

zelenina + zelenina

ovocie samostatne, pred jedlom, nie po jedle

Pitný režim

Nikdy by ste nemali zabúdať na pitný režim. Zdravý človek, ak resp. neurčí, či nepredpíše nikto inak, by mal v zime vypiť minimálne 2 litre a v lete 2-3 litre tekutín. V pomere celkovej prijatej potravy denne by to malo byť cca 70% tekutej, a 30% zahustenej stravy. V lete kvôli stratám tekutín v dôsledku horúčav je tento pomer nevyhnutný, aby sme neboli dehydratovaní. Ak počas dňa pocítime smäd, je to varovný signál organizmu. Ak je smäd silný, môže nám chýbať až do dvoch litrov tekutín. Sme na najlepšej ceste k dehydratácii. Účinný liek proti takýmto prípadom, je predchádzať im.
Príčiny prekyslenia organizmu
Prekyslenie organizmu nastáva v dôsledku:

Svalovej námahy - extrémna námaha silne prekysľuje, vytvára sa kyselina mliečna; pri miernej námahe stačí telo kyselinu neutralizovať, ak je námaha veľká, nastáva prekyslenie, je potrebný relax na neutralizáciu kyselín.

Nedostatku pohybu - sedavé zamestnanie v uzavretej miestnosti; pri sedení sa telo okysľuje a po 5 hodinách môže klesnúť pH moču zo 7,5 až na 5,0; (pohybom na čerstvom vzduchu sa kyseliny metabolizujú a ako oxid uhličitý vydychujú, tým sa neutralizuje pH moču, mizne únava.

Nesprávnej stravy - dôležitý je správny pomer kyselinotvorných a zásadotvorných potravín.

Nedostatočné prežutie potravy - vznikajú kvasné procesy, aj pri najkvalitnejších potravinách.

Prejedanie - každý gram potravy navyše vyžaduje pri trávení zásadité prvky; hlad tlmia obiloviny, zelenina a ovocie - dobre prežuté!

Prijímame málo tekutín - vody (nevhodné sú sladené a farbené nápoje); časté sú poruchy pH moču, spôsobené nevyváženým príjmom tekutín; dostatok vody pomáha pri zápche, tráviacich ťažkostiach, bolestiach hlavy.

Konanie a emócie - zásadotvorné pôsobia: odpočinok, spánok, cvičenie, pohyb na čerstvom vzduchu, radosť, smiech, priateľský rozhovor, srdečné vzťahy; kyselinotvorne pôsobia: obavy, strach, závisť, nenávisť, zlosť, sebectvo, klebetnosť, ohováranie.

Proti nadmernému prekysleniu

dajte prednosť zásadotvornej strave

vyhýbajte sa kyselinotvorným potravinám

vhodne kombinujte potraviny

stravujte sa aspoň týždeň v mesiaci bez živočíšnych bielkovín

ak to nie je nevyhnutné, nepoužívajte doplnkové prostriedky výživy

pite zdravú čistú vodu

Náš tráviaci proces je teda zdravý, ak: máme primeranú chuť do jedla, nepriberáme - máme optimálnu hmotnosť, netrpíme chorobami trávenia, pravidelne aspoň raz denne sa vyprázdňujeme, po jedle nemáme pocit únavy, naopak - sme vitálni, uvoľnení, vyrovnaní. Zlepšuje sa nám trávenie, opäť spoznávame skutočný pocit hladu, stráca sa prekyslenie žalúdka, hlavne pri znížení až vylúčení konzumácie živočíšnych potravín, dodržiavaní doporučených kombinácií potravín, jedením menších porcií jedla, posledné jedlo jesť 3 hodiny pred spaním, nejesť veľa mäsa, vyprážaných jedál, čerstvého pečiva, sladkosti, nepiť alkohol, veľa kávy a nápojov s bublinkami.

Človek stravujúci sa vyváženou, prevažne bezmäsitou stravou má pocit ľahkosti a lepšej pohyblivosti - prísunom živín z ľahkostráviteľnej stravy a pravidelnému vyprázdňovaniu sa telo čistí, kĺby a chrbtica sa stávajú pohyblivejšie, často sa strácajú bolesti hlavy (migrény), poruchy spánku, zlepšuje sa prísun vitálnej životnej energie, stráca sa stres, vnútorný nepokoj, človek sa stáva psychicky vyrovnaný, kľudný.

Na záver už len poznámka že máme pocit, že "máme na niečo chuť", veľakrát si tento pocit zamieňame s hladom a narýchlo si pripravíme, väčšinou úplne nezdravé jedlo. Najmä v prípade ak po hlavnom jedle máme pocit, že by sme ešte niečo zjedli, je to hlad po minerálnych a stopových prvkoch, ktoré telo nevyhnutne potrebuje pre metablizmus a chod mnohých proces v tele, ale keďže ich nedostalo v požitej potrave, pýta si ich pocitom hladu. Siahnime preto po ovocí, alebo zelenine, kde sa práve tieto látky nachádzajú.

Ak si toto všetko uvedomíme, v záujme zachovania svojho zdravia by sme mali zmeniť zloženie nami pripravovanej a podávanej stravy.

DANO777

NA RAKOVINU, REGENERACIU MOZGU, CHOLESTEROL, TLAK, CUKOR, KRVNY OBEH A OBRAZ, OSTEOPOROZU + VELA INYCH DIAGNOZ VELMI RYCHLE A UCINNE ZABERA CISTA STAVA Z GOJI,(KUSTOVNICA CINSKA) OBSAHUJE 50X VIAC VITAMINOV AKO POMARANC A 80X VIAC ANTIOXIDANTOV. MNE KLESOL TLAK V PRIEBEHU MESIACA ZO 118/183 NA 85/125 A TO MAM 120KG A BEZNE PIJEM 2-3 SILNE PRESO KAVY. MOZTE SI JU OBJEDNAT NA STRANKE HIMALYO.CZ A ZO ZLAVOVYM KODOM C. 3261 KTORY TREBA ZADAT PRI REGISTRACII, ZISKATE PERMANENTNU ZLAVU 50KC NA KAZDU FLASU A 20KC NA KAZDY BALICEK SUSENEHO, ALE DOBRE LIECIVE UCINKY MA STAVA. SUSENE MA OVELA MENEJ VYZIVOVYCH HODNOT. DENNA DAVKA JE LEN 25ML, FLASA JE NA MESIAC. V PRIPADE, ZE POTREBUJETE PORADIT, TAK KLUDNE ZAVOLAJTE. 0903460303.

PRI AKEJKOLVEK FORME RAKOVINY JE DAVKOVANIE 3X 50ML, RANO NA LACNO A POTOM VZDY ASPON POL HODINY PRED JEDLOM.

RNG

Dobry clanok ktory konecne popisuje rozne priciny rakovin, zialbohu nwehovori, ako im predist ani ako ich liecit, tj nechavaju to na onkologov, ktory pouzivaju prakticky len chemoterapiu, radiaciu a chirurgiu, ine alternativnem, hoci aj velmi ucinne jednoducho odmietaju. Na doplnok o funkcii rakovinnej bunky treba zdorazniot aj to, ze moze fungovat len pokial ma kysly rezim, lebo neutralizaciou alebo alkalizaciou sa znici. Tiez tam chyba zmienka o enzymoch co rakovinne bunky produkuju, enzymoch co rozkladaju kolagenove struktury a tak umoznia oddelit rakovinne bunky a rozsirit ich na ime miesta tela=metastazy.

Nika_nika

Mnohí ľudia majú veľké obavy práve z liečby – ožarovanie, chemoterapia, operácie a z ich dosledkov. Stále sa však objavujú nové lieky, nové sposoby liečenia, ktoré možu zachrániť život aj bez závažných nežiadúcich následkov. Jednou z nich je aj protónová terapia, ktorej veľkým plus je to, že terapia ničí len nádor a okolité zdravé tkanivá poškodzuje len minimálne. Ak už niekto musí s touto chorobou bojovať, je dobré zistiť si všetky informácie, dostupné sposoby liečby, následky a zvážiť všetky pre a proti a správne sa rozhodnúť

simona123

Toľko druhov rakoviny a také množstvo chorých. Všetci tí, ktorí sa s touto strašnou chorobou stretli či už osobne prípadne u svojich blízkych vedia, aké je to strašné. A často by výrazne pomohlo, keby sa človek dostal k lekárovi včas a všetko mohlo byť inak. Rakovina je tichý zabijak a bohužiaľ príznaky si ľudia často dlho nevšimnú. Preto sú tak doležité preventívne prehliadky u lekárov, lebo len včasná diagnóza a okamžitá liečba možu rakovinu zastaviť

Textová Inzercia

Stop suchej a olupujúcej sa pokožke!

Vyskúšajte novú kozmetickú masť Psoricol s výťažkami z rastliny Yucca Shidigera.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Ako zistiť či máme rakovinu? - Fórum - ZDRAVIE.sk