Online zoznamka - druhé rande ísť alebo neísť

Príspevok v téme: Online zoznamka - druhé rande ísť alebo neísť
Jessica1587

Ahojte!!

Potrebovala by som počuť nejaké názory čo si myslia o danej situácii.

Pred mesiacom som si začala na pokeci písať z chalanom a minulý týždeň (v utorok) sme sa prvý krát stretli. Stretnutie prebiehalo super žiadne trápne ticho neustále sme mali o čom hovoriť . Po troch hodinách ako som prišla domov so spoločného stretnutia som zašla na pokec a hneď ako ma tam zbadal mi napísal. Odvtedy sme síce stále v kontakte ale niekoľko hodinový chat (cca 3-4 dni za týždeň) sa teraz zmenil na max. 1 správu denne z odôvodneným že teraz má toho veľa a nemá čas sem chodiť. Tak som mu nepriamo naznačila že kludne mi môže aj zavolať že si nemusíme stále len písať načo mi odpísal s tým zmyslom že má radšej osobne stretnutia a že telefonovanie stoji peniaze. Raz som ho videla prihláseného tak mu hneď napísala na jeho predchádzajúcu správu na čo sa po niekoľkých minútach odhlási a znova mi odpíše až na ďalší deň.

Neviem čo si mam o tomto všetkom myslieť pokiaľ by mi po tom našom spoločnom stretnutí prestal písať beriem ale toto že mi píše výhradne 1 správu denne sa mi nejako nezdá.

Keďže nie sme s toho istého mesta tak sme ešte nemali možnosť sa odvtedy stretnúť lenže budúci týždeň sa tam chystám a rozmýšľala som že by som ho pozvala von ale neviem či sa mam k tomu odhodlať v dôsledku týchto jeho správ a navyše nechcem aby to vyznelo že sa mu vnucujem keďže ma dosť zaujal.

Za každú správu vopred Ďakujem.

blueberryNN

suhlasim, ak muz nieco chce, ide za tym, ale ak nieco nechce, zvycajne je prilis slaby na to, aby to povedal, obcas sa iba zdekuju bez jedineho slova alebo robia to, co opisujes ty

soffa

ahoj nic v zlom,ale nezaujala si ho.to jeho spravanie hovori za vsetko.odrazu ma vela prace?!a predtym ju nemal?dake cudne.mne sa zda,ze prilis nanho tlacis,preto sa hned odhlasuje,aby si mu nepisala.a ze ozve sa ti az na druhy den,znamena ze mu za vela nestojis.proste ta nechce.inac by sa spraval inak.

xyz1

ak by mal zaujem o teba, inak by sa snazil - sám by ti písal, volal ... chcel by ta cim skor znovu vidiet, ale toto je jasný nezaujem z jeho strany. prvá ho urcite nikam nepozyvaj! a este k tomu chlap zo zoznamky ...

Mesačný princ

Oba komentáre sú dobre napísané. V dnešnom svete sú vzťahy na dve veci a ako rýchlo začali tak rýchlo skončia. Ak si nevyberie teba tak nezúfaj, hľadaj ďalej. sú ešte aj iní :)

N-ika

Na rovinu, budem uprimna...nezaujala si ho a preto zrazu pisanie ustalo. Ak by bol z teba hotovy, isiel by sa potrhat aby ste to posunuli aspon na ten telefonicky kontakt, sam by navrhol dalsie rande...ver mi...za slobodna (pred 12 rokmi) este nebol pokec taka stoka a absolvovala som par takych rande...a bud prestal pisat on, alebo som sa tomu vyhybala ja ked ma nezaujal, ale naopak, ked boli zo mna hotovi tak uz vecer mi volali, pislai, chceli zas rande hned na dalsi den, proste necakali...poobzeraj sa po inom, nesadli ste si ;-)

Noé Lani

Mozno si pise aj s inymi a potrebuje svoj cas s tymi babami sa tiez stretnut aby si potom v konecnom dosledku mohol jednu vybrat...