Kupelna liecba - co si zobrat

Príspevok v téme: Kupelna liecba - co si zobrat
lollipop_

Ahojte, ako viete z nazvu prispevku idem do kupelov presnejsie do Kovacovej do ustavu Marina. Bol tu niekto a ma s tymto liecebnym ustavom skusenosti? Zaujimalo by ma tiez ako tu varia. Je nieco specialne co by som si mala zobrat? Moja sestra bola tiez v kupeloch a hovori ze sa tam strasne kradlo a bol mali ulozny priestor na veci. Je to aj tu tak? Dakujem za odpovede :-)

Biela Kobra

Môj svokor chodí do Maríny každý druhý rok. Zober si plavky a tepláky, viac plaviek, aspoň troje, lebo môžeš mať aj viac vodných procedúr za deň a nebudeš behať po kúpeľnom dome v mokrých. Tiež sa môže stať, že ti do druhého dňa nevyschnú. Nezabudni na šnúru a štipce na bielizeň, aj keď už kúria a veci si budeš sušiť asi po radiátoroch, ale rátaj, že budete na izbe asi dve a každá bude potrebovať svoj priestor (iba ak by si si priplatila za jednotku). Zober si jeden starší uterák, ináč ti uterák a osušku dajú a vo vodných procedúrach (bazén, vaňa a pod.) ti dajú na utretie a zabalenie plachtu. Tiež župan a nezabudni na dvoje prezuviek - jedny na izbu, druhé, najlepšie žabky alebo gumené, k vodným procedúram, aby si si nezamočila tie, čo budeš nosiť na izbe. A nezabudni na štople do uší, ak spolubávajúca alebo niekto za stenou bude chrápať :) ostatné veci ako keď bežne ideš na hotel, čiže vrátane nabíjačky na mobil a proste všetko, čo potrebuješ.

Čo sa stravy týka, vraj nevaria zle, ale môjmu svokrovi je to málo, takže využíva obchodíky v okolí a cukráreň - kaviareň u Benkov a v Detvane (je to blízko Maríny). Chodia tam aj ľudia z blízkeho NLC na kávu a na pivo. Aj priamo v Maríne je dolu bufet, kde si môžeš dať kávu alebo zákusok, ale jeho otváracie hodiny sú mi záhadou.

Ddana

Do kúpeľov hlavne športové oblečenie, tričká, tepláky, niečo slušnejšie, ak chceš fungovať aj v inej spoločnosti. Na procedúry ja osobne zásadne nenosím so sebou okrem kúpeľného preukazu a vody nič. Max. nejaké drobné, ak by som po procedúre mala chuť na niečo sládke, na kávu apod.