Vek vo vztahu

Hrac+

Ti skorsie narodeni (vek cca 50) si pamataju casy detstva presne tak isto, prve kamaratstva, vztahy, lasky, sex. Doba sa zmenila? Omyl, doba je taka ista, len sa o tom viac rozprava na verejnosti. Nie je problem najst par, ktory je spolu 40 rokov a spoznali sa na zakladnej skole. Mozno sedeli zasebou, ci v jednej lavici, mozno v triede oproti. Drzia spolu dodnes.

Ja som tiez spoznal, teraz uz moju ex priatelku, ked mala 14. Vztah to bol super, pekne spolocne roky, nespocet vyletov, akcii, zazitkov. Clovek sa ale vyvija, rozumovo aj fyzicky. Ona sa zmenila a prestala si vazit vztah, zacala s viacerymi v jednu dobu. Musela sa stat ex...

Co z toho vyplyva? Je to na kazdom z nas ako sa k tomu postavime. Zakonom je osetreny len sex, a aj to u nas je celkom vysoka hranica oproti inym statom. Skus a zazijes, nic lepsie ako vladtna skusenost neexistuje do zivota :)

Mesačný princ

adr1a - ? nerozumiem otázke...?

Ak máš namysli sex, tak ten som mal len 2x v živote a miloval som sa len s jedinou ženou. Len v jednej ,,som bol,, a tú som aj skutočne ľúbil.

a ako som dopadol? je mi celkom fajn, ale to je už iný príbeh :)

adr1a

Je mi zle z tejto doby v ktorej zijeme. Kam sa krutci vsetcia tak nahanate a ponahlate? Vsak sexovat mozete az do smrti. O nic nepridete. Ludia dnes len sexuju ale nemiluju. Stale menej lasky je. Akoby boli ludia dnes uz len otupeni uboleni sklamani prazdni vyprahnuti. A myslia si ze dalsi sex s niekym novym neokukanym im nieco nove da no neda. Potom uz ani ten sex nedokazu mat a aby dosiahli aky taky vzruch vzrusenie extazu tak uz idu do extremov (rozne sex.uchylky praktiky pomocky drogy alkohol extazy ai). Detstvo mladost dospievanie nevinnost cistota a ista davka naivity sa ti uz nikdy nevrati. Je to kratky casovy usek, zivotna etapa. Ale sex budes moct mat v 20-30-40-50-60-70tke ai. Uz vidis 17r ako mu staci drzat ta za ruku, a iba sa ti divat do oci. Poznam tolko vyzitych zenskych, vyzeraju staro vyzito pouzito. Uplny odpad. V ociach ziadna iskra radost. A vacsinou to boli take co uz v 13-14r zacinali s frajermi francuzakmi sexom antikoncepciou. Dnes by si ti ich ex uz ani nohy o ne neobtreli. Vtedy boli za hrdinky a dnes? Odpad a vyzity šuvix. Vyzeraju staro vyzito. Hlavne u zien to je vidno. Ked budes mat po 25tke tak tam 3r vekovy rozdiel nebude NIC. No teraz je to PROBLEM. On je zrejme nadrzany ako stepna kobyla a ty mozno fyzicky vyspela ako daka stavnata 20tka. Ale citovo osobnostne ai ste este stale deti. Puberta je svina obdobie)

Mesačný princ

Ešte sa vyjadrím, pretože by som sa veľmi rád zastal smilovej.

Viem ako to je Kýčera a nepotrebujem sa hádať ale my sme randili oveľa skôr ako v 14tich rokoch a nebolo na tom nič divné...ale to len tak pre informáciu.

Kýčera

-Smilova, ani nedostaneš!!! Nevieš, nerozumieš, nechápeš,...a deti ešte nemáš. Pokecať si môžeš vieš s kým...

-V témach, kt. sa týkajú DETI, by mal byť každý človek oveľa zodpovednejší, NEKECAŤ, ale brať ich VÁŽNE, usmerňovať,... Ak toto neovláda, tak nech radšej drží HUBU, z témy vypadne a realizuje sa v seberovnej spoločnosti.

-Sisanka 1, riešila si vôbec túto tému s rodičmi? Podľa mňa nie a ak áno, tak si dostala rovnakú odpoveď ako odo mňa, pretože nám na Tebe ZÁLEŽÍ. Pevne verím, že máš viac rozumu ako niektorí prispievatelia a chápeš, čo som Ti aj medzi riadkami napísala.

smilova

Kycera, nedostala som od teba odpoved ani na jednu otazku. Ano, rodicia su za nu zodpovedni, cast zodpovednosti nesie aj ona. Vo veku 14+ su prve lasky a chodenie OK a normalne. Nie je na tom nic zle, je to sucast vyvinu, ze sa pubertaci zaujimaju v tomto veku o druhe pohlavie (popri inych veciach).. Kazdy rodic to moze vnimat inak, dolezite je pokecat si o tom.