Chlapci, prečo nevzdychate?

hellfire

Tak neviem ako ini, ale ja urcite vzdycham :))) Nemam s tym problem a ked to spriatelkou robim niekde, kde by nas mohli nacapat,tak este ma priatelka tisi, samozrejme aj ja ju :)))

leanka

môj priateľ tiež rád vzdychá a je to super pocit pretože tak aspon viem, že sa mu páči to čo robím a ešte viac ma to vzruší

chlp :d

No....poriadne grady su pre nas iba raz za cas. Myslim ze chlapi nikdy nebudu prezivat milovanie tak intenzivne ako zeny..... Skoda no.... a vzdychame iba ked je to fakt take ze RIADNE. a druha vec je ze to moc ani nemame vrodene tak ako zeny...... :)

veronika

záviďte mi môj chlap vzdychá hrozne rád:P ale no vážne... myslím, že by to muži mali robiť... mńa to veľmi vzrušuje..:)

yaws

aj u žien to nie je vždy to pravé , orechové napr.ja mám takú skúsenosť , že partnerka kričala pri tom ..ježiš mária ,ježiš mária , len , aby som ti ho nezlomila ,ale stručná odpoveď na tvoju otázku znie ,u väčšiny chlapov je to biologická potreba tak ako napr.šťanie alebo sranie..

frosty

Chlap vzdycha ,,ale aby v duchu pretoze napr,,mne to pripada babske,,,,pri babe viac sexi vzrusujuce pre chalana baby urcite racej pocuju pleskot :-D

apolon

Pre mna su tie najvacsie grady pri orgazme. Keby som mal orgazmus po celu dobu styku, tak by som vzdychal, co krical od rozkose cely ten cas. :D Ale my nie sme prasata (zevraj prasce maju orgazmus 30 minut) a tak zavzdychame ako to kazdy citi. Ja pri orgazme nedokazem odolat.