AKO NA TO???

Príspevok v téme: AKO NA TO???
wicky152

Prosim vas poradte mi..mam 16 rokov a niekedy rozmyslam nad tym, ze by som uz chcela sex. Vsade kde sa da citam ako na to a tak..ale aspon pre mna je take az hrozne na pomyslenie to krvacanie..ja si newiem predstavit ze budem s priatelom mat sex a budem krvacat. Prosim vas baby, ako sa spravate ked krvacate? Mne sa to zda take trapne trosku a vadit mi to bude urcite. dakujem vam :)

mohla som

ja som prave vcera mala sancu prist o panenstvo...ale daco v hlave mi vravelo, ze este mam cas. priatel to nastastie uplne chapal =)(nech ste v obraze...ja mam 16 a on 19)

wicky152

tiňuška dakujem ti..ja este nie som sto percentne rozhodnuta a dufam ze sa mi podari tak sa k tomu postavit ako ty a neurobim nieco co nechcem. este raz diky :)

tiňuška

ahoj Wicky, no ja som mala sex keď som mala 18, tiež som na to myslela už v 16 ale nakoniec som zistila, že nebol pri mne ten správny partner. Takže najprv si vôbec zváž či to je ten, s ktorým si to xeš naozaj pamätať a či ťa náhodu neovplyvňuje len okolie: možno kamarátky a najčastejšie ten tlak z časákov a rôznych filmov, ja som si uvedomila, že keď som počkala nič som nestratila. A prvý sex som brala už ako zodpovedná k svojmu rozhodnutiu a s ohľadom na všetky následky, ktoré môžu nastať. Napr. mať aj bábo.
Čo sa týka toho krvácania aj ja som sa strašne bála ale nakoniec som vôbec nekrvácala, fakt ani kvapôčku a ani menštruácia mi vôbec nemeškala. Takže na tom krvácaní to je asi individuálne...Ale myslím si, že ak sa prestaneš báť tak možno potom to bude pre teba krajší zážitok a ani to krvácanie možno nepríde, a ak aj áno, tak ak máš pri sebe spoľahlivého a chápavého partnera, tak niet o čom.
A urob to kvôli sebe, nie kvôli nemu.