Strasne ho chcem dobre vyfajcit ale...-sex

Príspevok v téme: Strasne ho chcem dobre vyfajcit ale...-sex
deedly

Potrebujem pomoc, uz som skusala vsetko, a aj napriek tomu, ze mojho priatela velmi lubim a naozaj to chcem spravit nemozem... Viem ako oral velmi miluje, tak nechcem aby ho casom zacal hladat u inej, nahodou. Samotne fajcenie ako tak predycham ale akonahle zacitim v ustach semeno zacne ma napinat, a to neni prijemne isto ani pre neho, ked si to nahodou vsimne. Vacsinou ho dorobim rukou, i ked by som dala hocico za to aby mi to chutilo, ale zachodovej myse som sa este nevyhla pokial som "papala"
Vselico som skusala ale rada skusim aj nieco nove, ak poradite...

Cwok

nuž aj ja mám oral hrozne rád ale moje dievča je tiež proti "papaniu" :D vždy ma dokončí buď ručne alebo prsiami ale mne to akosi neprtekáža aj keď by som nebol proti keby šecko bolo správne :)

Ask

Proste, keď je ti to nepríjemné, tak to nerob, máloktorej to chutí do konca, to je normálne :) dokonč ho rukou a basta, po probléme :)

sara

Ahojte,

je etologicky dokazane, ze ak vam partner, alebo jeho ud nevonia, znamena to, ze pravdepodobne nie je ten pravy. Robil sa pokus s trickami, pricom zena vonala prepotene triucka niekolkych muzov. Zistilo sa, ze najviac jej zapachal vlastny brat. Vyznam cuchu vseobecne u cloveka velmi podcenujeme. Tak, a dostavame sa konecne k oralnemu sexu. Ak niektorej zapacha ud, nech je hygiena akakolvek, moze to byt tymto. "ten pravy" by mal zene vonat, telesny pach by nemal byt prekazkou.

Druhou stranou mince je psychologicky aspekt. Ak zena nerada praktikuje oral, nemala by ho robit. Tam kde nie je uprimna radost, nema miesto dobry sex. Uz len kvoli tomu ze zena + kvalitny sex = psychicke naladenie a radost. Uzkost, obavy nemaju v tomto okruhu ZIADNE MIESTO. Muz, ak miluje svoju zenu, rozhodne nevyzaduje nieco co druhy partner nema rad. Ved sex je zabava a je tolko moznosti. To ze jeden clanok nepreferujete, neznamena narusenie sexualneho zivota a stastneho partnerskeho zvazku.

izzo

ženy,ste tak zlatučké,ja mám strašne rád oral. no tá moja nechce!!! Spravme diskrétny obchod...za krásnu fajočku jemne vylyžem k orgazmu...ako bonus pridám sex podla cuti...0914275032.

šulanka :D

Vy tu rozpravate otom akú to má chuť to zááleži hlavne aj natom že či ... predtým ako mu idete fajčiť pil kavu alebo fajčil cigy semeno má docela dobru chuť vtedy ked partner si dá predtýým niejake tie jahodky alebo niečo také ... ako tu bolo aj povedane ananas ale stým nemám skusenosti v prvom rade nech nefači a nepije kávu vtedy je to uplne v pohode ked :D .., ale podla mna to neni až také zléé niekedy mi vedel on pomahať rukou už ked som nevladala a mal to najradšej ked som zo vzala uplne celeho do pusy až do hrdla ale ešte má stoho nenaplo prvy krat to bolo čudnev nevedela som ako nato ale vravel že nemože uveriť že to robim prvy krat že je to dobre nato že je to prvy krat.., ale nerobilo mi to problem spravila som mu to kedy chcel .. no dá sa pvoedať kedy ho kokot zasvrbel :P :)ale napriklad nikdy som to neprehltla ... to mi nejde ani do hlavy prečo ked to možem v phode vypluvnuť nač jemu to nebude onič prijemnejšie ekd som lignem je to prakticky jedno a zbytočne si stoho srpavite humus a blby pocit v zaludku ked to možte s kludom pluvnuť a bude dobre jemu aj vám :) jemu je jedno čo stým vy spravite ale táák potom sa nečuudjte že mu to nebudete chcieť nikdy spraviť :) šám vravel že nemusim to ligať malo žien to robi ... ciže ták no :)

manuska123

Ahojte! Ja som to zatial priatelovi nerobila ale chcela by som skusit, mam trošku strach ze mi to nepojde alebo mu nahodou nejako ublizim :D...mam otazocku...čo mam vlastne robit ked "ho"budem mat v ustach??..dik