Astor mattitude

Monika1984

Pouzivam ho uz 2 roky, som velmi spokojna az na jednu vec mam mastnejsiu pokozku s rozsirenymi pormi a upchava dost pory, nech sa snazim akokolvek dokladne odlicit...

Mončik

Tento make up som si kúpila včera, ako pozitívum hodnotím vônu, hebkú pleť na dotyk, makeup je takmer neviditeľný ale zakryje čo by mal zakryť. Na nejaké väčšie pupienky a fľiačiky je potrebné pod make up naniesť ešte korektor. Po nanesení je pleť matná ale make up vydrží tak max 5-6 hodín, (ale to závisí od typu plelti, ja mám dosť mastnú pleť) Bez zľavy je dosť drahý, ale pokiaľ ho kúpite lacno je to jedna z najlepších alternatív makeupov. ja mám konkr. najsvetlejší odtieň :)
Odporúčam

Sandy21

Tento make up som používala pomerne dlho a hodnotím ho pozitívne. Mám bledú pleť, takže v zime najsvetlejší odtieň a v lete, ak mám opálenú tvár, druhý najsvetlejší je úplne ideálny. Konzistencia je úplne super,skvele sa nanáša,takže za pár sekúnd som namaľovaná a nerobí žiadne fľaky. Neupchával mi póry ani nespôsobil žiadnu alergickú reakciu, krycia schopnosť je podľa mňa viac ako len stredná, ale vyzerá prirodzene.
Pokiaľ ide o výdrž, mám mastnú pleť, takže o rána do večera nevydrží, ale bezprostredne po nanesení vyzerá moja tvár skvelo, aj keď nemám bezchybnú pleť a tých pár hodín potom sa síce lesknem, ale make-up drží.

alexa29

ja som sa namotala na ten perfect stay, ale to je hroza. za hodinu sa doslova zgrcne na tvári a neostáva nic iné len ho dat dole. a mastí sa z neho pokozka

sonickas12

Pre mna zatial najlepsi make up z tych čo som vyskušala...mala som už rimmel..miss sporty a maybelline..ale zatial tento bol najlepsi ma super konzistenciu nieje taky velmi tekuty ako napriklad maybelline od affinitone. Takze mna vyhovoval..aj dlho vydrzi a kryje stredne.Odtien som mala zatial najsvetlejši lebo som bleda.

india

ja ho tiez mam, najprv mi vadila ta jeho silna vona, prvy den ma z toho nenormalne bolela hlava. ale potom som si uz na to zvykla. tiez suhlasim ze trosku malo kryje, ale je vhodnejsi na leto je velmi lahky. a ja mam naopak odtien 002 porcelain, a zda sa mi ze mi padne, nie je az taky bledy.

suns

mala som NUDE BEIGE , som bleda, a on bol tmavy, ale super som si ho oblubila.. teraz som si kupila PORCELAIN a take nervy mam:D je bledy jak slak :D