tehotensky tes rapiclear

fiha

kristinaaa ak si spravne precitala navod na pouzitie tak tam urcite bola uvedena doba po ktorej sa vysledok uz NEMA odcitavat. 5/10 minut. Ty si ho pozerala este po 30 az 40 minutach, co je dost neskoro na odcitanie vysledku testu. Vysledok preto moze byt skresleny. Odporucam, ak Ti bude MS meskat nadalej,tak sa skus otestovat znovu za par dni z ranneho mocu, alebo navstiv gynekologa. Test RAPICLEAR je vysoko citlivy.

kristinaaaa

ahojte, test rapiclear som si robila po tyzdni meskania menstrulacie, vysiel negativne, ked som sa v sak asi po 30 - 40 minutach pozrela opät na vysledok, tak tam uz boli 2 ciarky. Tá co pribudla, bola velmi slabucka a rozmachulena a coraz viac sa približovala k tej prvej az nakoniec s nou splinula...hmm co to znamena a je to vobec mozne aby sa to stalo? som alebo niesom tehotna? Dakujeeeeem

sage

tina, si tehotna. objednaj sa na vysetrenie u gynekologa, mal by potvdit pritomnost plodoveho vaku v maternici , pripadne cca o tyzden uz je mozne pozorovat aj akciu srdca plodu. vela stastia.

machulka006

tina: ak sa test pomýli, tak zvyčajne tým štýlom, že je negatívny aj v prípade tehotnosti...
ak je pozitívny, si určite tehotná... Takto sa testy nezvyknú mýliť...
Gratulujem... :)

neva

Gratuluje, môžes mu veriť.
Ak by Ti vyšiel neg., tak by to nemusela byť celkom pravda, pokial by si si ho robila skoro.
Ale ak vyšiel pozitívne, tak to bude pravda, pretože reaguje len na tehotenský hormon hCG.

miska31

Ahoj ja som si pri prvom tehotenstve urobila dva tiež tejto značky pri druhom tiež dva a všetky vyšli pozitivne