je nejaka moznost?

leerka

betakaroten tiez nie, ale vzdy lieky, ktore znizuju ucinok hak, to maju isane v letaku pribalovom, ale betakaroten je nieco ako doplnok, to nie je klasicky liek....

iveta.

leerka, dík. Si zlatá. asi o antikoncepcii dosť vieš. Ja som rada, že aspoň to neodsudzuješ. A vieš poradiť, ktoré lieky vlastne ten účinok HAK oslabujú. Okrem antibiotík. Napr. Betakarotén ? Alebo dnes sa tu pýtala jedna kočka, lieky na ukľudnenie? Vieš, no kde sa toto dozviem? Zavolá doktorke, tá ledva niečo odpovie do telefónu. A ja viem, že ju zdržujem. TAK EšTE PORAĎ PROSíM. Dík.

iveta.

aj ja by som sa chcela opýtať? lieky proti bolesti, napr. IBALGIN neznižujú účinok antikoncepcie? Či som aj pri užití ibalginu naďalej na sto percent chránená. Ďakujem.

ilka

neviem co bolo myslene tou otazko kolko rocna som ale myslim ze je lepsie opytat sa aj ked mozno sa to zda hlupe ako potom lutovat...alebo nieco pokazit..ale to je jedno aj tak dakujem pekne za odpoved:)

whee_ee

nie..ovsem, ak sa tabletky beru tak ako maju a nie je naruseny ucinok a ak zaroven nepraskol kondom a nenapustil ta, tak nie je ZIADNA sanca:)