Čo to vlasne pre mna znamena???

Príspevok v téme: Čo to vlasne pre mna znamena???
zufala19

dnes som bola u gynekologa, zistil mi že mam na vaječníkoch drobné vraj cystičky...ale je ich tam dost.. vraj mam vaječníky ako emental :( objednal ma na krv a podla toho sa vraj uvidi, no ja nefiem čo ma od toho očakavat a čo to vlasne pre mna znamenajú tie "cystičky".. niekto poradi?? prosim mam 19 :( neviem čo s tym :( som zuuuufalaaa..

jankaaaa :)

To ako lekar vystrasi pacienta namiesto toho aby mu poriadne vysvetlil velmi dobre poznam...zacala som chodit k jednej gynekologicke v KE, nasla mi nieco na krcku, jej radikalne riesenie bolo ze hned ma posle na zakrok, ze to musi ist von a ze som najvhodnejsi kandidat na ockovanie proti rakovine krcka maternice....potesi take...vykaslala som sa na nu, a kedze gynekolog sa da zmenit az po pol roku, tak ten cas som sa modlila aby sa nic nezmenilo a ked som prisla k druhemu, vsetko pekne mi vysvetlil o co ide...konecne mam gynekologa ktoremu verim a viem ze mi povie vsetko...

modrooká

Ozaj môžeš mať strašne mudreho gynekologa.Straší ťa pritom nie je ochotný zrozumitelne vysvetliť čo pod tým pojmom myslí.Mal by ti vysvetliť čo ti našiel,čo to znamená v tvojom živote,aká je liečba.Jednoducho ti mal povedať máš niečo s vaječnikom.Potrebuje zobrať krv a podla toho nasadiť liečbu.Nechápem prečo niektoi lekári maj u z toho radosť ked vystrašia pacienta.Pýtaj sa čo to je,nech ti ľudsky vysvetli.Keby moja gynoška tak sa správala dávno by som zatvorila za sebou dvere išla by som inde.Netreba sa báť spýtať sa ked niečo nerozumieš,mal by ti to vysvetliť.Nie si nejaky predmet,ani sa ťa nepítal či rozumieš tomu čo hovorí??Mudrý doktor stopercentne.