opalovanie

bubyna

ps: mimochodom ten nubian olej pouziva aj moj oco,,,, a je tiez vzdy cierny jak,,,,, neviem co :))) takze dobre robis.. ja by som krem nepouzivala.. podla mna je to zbytocne.. teda.. vies ako to myslim.. ked sa cheme opalit :))

bubyna

veruska: :))
wies co? mastna sice som.... dokial nevlezem do vody..... ked videm a ususi ma slniecko, pokozku mam fajne vlacnu... taku... eno nuno..... aspon sa mi nevysusuje,, chapes.. :)))

veruška

bubyna
sranda,ale ak to funguje,tak to vyskúšam,a niesi potom veľmi masná,keď ideš niekde na kupko,aj tam sa natieraš?ja používam obyčajný NUBIAN olej.tej je super..inak krémy nepoužívam ani ja.
vieme čo nám škodí a aj tak to robíme,dúfam,že sa nám to raz nevypomstí..majte sa

bubyna

moja ci moj... ja sa tiez nenatieram.. nenatieram sa ani pri mori..... a ked sa uz aj natrem tak vies cim?? obycajnym olejom na vyprazanie.. akoze... viem ze to zneje dovne... aleeee... fakt.. ja zoberiem mame olej a vylejem ho na seba..
ja som sa kremom na opalovanie natrela raz v zivote... a ked hovorim raz tak myslim raz... a vies co sa mi stalo?? spalila som sa... som nechapala.... ale akoze... viem ze je to skodlive... ale ja nie som romka, ani cernoska ale v lete mam pokozku taku, ze cernosky by zavidiet mohli... fakt.... takze..... ja nesledujem reci ostatnych.... serem na to ze mi povedia ze je to skodlive.. samozrejme ze je.. no a co,? co dnes nie je skodlive,???? tsss...