potrebujeme tú pravu? mám tu pravú? chcem ju?

Príspevok v téme: potrebujeme tú pravu? mám tu pravú? chcem ju?
hviezdazneba

ahojte tažko sa mi píše o tomto ale bojim sa že som prestal milovať/sa mi zdá že som to prehnal stouto vetou/ svoju partnerku. sme spolu skoro dva roky a na začiatku to bolo pekné velmi pekné posledné 3 tyždne v podstate sa ani tak velmi neteším ked mam isť snou niekam proste stereotyp. možno by trebalo niečo zmeniť isť do kina na dovolenku alebo tak ja neviem alebo pauza? neviem. nedokazal by som jej nič zle nikdy spraviť ona podla mna tiež s časti cíti to iste stereotyp a už aj ked sa bozkavame je to viac menej zo zvyku pri odlučeni ked ideme domov. ona ma velmi miluje aspon to vravi ja to tiež vravim a nemôžem povedať že nie ale ani že ano neviem ... mali ste niekedy takuto krizu? je to len dočasne alebo rozchod je najlepší ale ona by to nezvladla ja myslím že tiež nie...proste my k sebe patrime aspon si to myslíme ...su to dva roky čo každy den sme spolu..možno pár dní bolo že sme neboli spolu ale inak každy den sme spolu ja 20 ona18

tutuna

Ja poznam tiez par, ktory je dennodenne spolu. A to este aj spolu pracuju. Cize sa vidia vazne dost casto. Ale vyzera to u nich ako po 9 rokoch manzelstva, hoci su spolu len vyse roka. On by sa aj niekedy chcel ist zabavit bez nej, s kamosmi, ale ona mu to velmi nechce dovolit. Vzdy si najde nejaku vyhovorku, aby ostal iba s nou. On je z toho potom smutny aj nespokojny, ze ma prave ona navrch, ale nic nespravi. Bud ju miluje alebo sa boji byt sam. Je vsak mozne, ze ju lubi a nechce jej ublizit, lebo ona posobi dost zranitelne. Pritom je to vsak potvora, iba pri nom sa tvari ako chudatko, ktore nic nezvladne bez neho. Poznam ju trochu, je to kamoska mojej sestry. Ty skus jej povedat, ze chces cas aj pre seba bez nej, zo zaciatku asi bude protestovat a trucovat, ale ak to bpotom bude akceptovat, malo by to byt na dobrej ceste a ak sa potom stretnete, uz sa budete viac na seba tesit.

janey

Presne tak, neubudla laska, ale vasen. To je zakon prirody. Vas vztah vstupuje do druheho levelu.
Ale tiez sa prihovaram za to, nebyt spolu kazdy den.

adka25

dobre si rozmysli co urobis. Ak jej povies ze chces pauzu nakoniec by si mohol byt ty odmietnuty. Pravdepodobne by si si uvedomil ze chces byt s nou a ona by ta uz nechcela. Problem je v tom , ze ste spolu kazdy den a to nie je dobre. Nemali by ste travit vsetky veceri spolu. Len ty vies ci ju lubis alebo nie. Podla mna treba len trocha ozivit vas vztah.

jankapo

tak si dajte pauzu na 4dni a uvidíš ako to otuží váš vzťah...vtedy uvidíš či ju ľúbiš ona by ti mala dať pauzu

mellinda

Ked ste dennodenne spolu, prestali ste si jeden druheho vazit, lebo sa to stalo samozrejmostou. Samozrejme, ze sa na priatelku uz netesis, lebo vies, ze sa uvidite predsa aj zajtra, aj pozajtra, atd. Clovek zisti, ze naozaj miluje az vtedy, ked toho druheho straca. Nevravim, ze to musi byt vas pripad, ale urcite by vam prospelo aj nejake dlhsie odlucenie, pobyt jedneho z vas na dlhsiu dobu v zahranici a pod. Az vtedy zistite, ci vas vztah ma este zmysel.

lienka48

Ahoj,myslim si,že by ste asi nemali byt den co den spolu.Mali by ste si dopriat od seba trochu "oddychu",sem tam si vyjdi sam bez nej s kamosmi von a naopak,venujte sa svojim koníčkom.Pretože človek je zo začiatku vzťahu taky zaľubený,ze by chcel byt so svojou laskou vkuse a casom to uz nieje take super.Nemyslim si,že by si ju mal menej rad ,skor kazdy z nas asi tazko zvlada ten stereotyp a ten pocit,že ste spolu zo zvyku.Laska tam urcite je,len vasen trocha ubudla.Skuste trosku travit cas bez seba,sem tam sa nejak milo prekvapit,vyjst si niekam na vylet...Držím ti palce