testosteron

Príspevok v téme: testosteron
barca_11

Mam 22 rokov a nedavno mi gynekolog z vysledkov krvi zistil ze mam dost zvysenu hladinu testosteronu.bol by mi nasadil antokoncepciu aby sa mi ustalila hladina hormonov ale kvoli inym liekom ju nemozem uzivat. tak to nechal tak s tym ze mi to nemoze nijako uskodit. problem je vsak v tom ze mam velky problem s akne a nic mi na to nepomaha a aj ochlpenia mam o nieco viac ako by zeny mali mat.pravdepodobne je to kvoli tomu testosteronu tak som sa chcela opytat ci nepoznate nejake pripravky, ci uz nejake na prirodnej baze alebo hocico ine co by mohlo pomoct znizit testosteron.teda ak vobec nieco take existuje.diky

anjelik9

a hormonatur ženy dakto skušal z multimineral? tam je tiež yam aj dačo ine bo som si chcela kupit yam ale to je na mna momentalne drahe =/

RNG

yam,senovka grecka, pupalkovy olej Dong quai, black cohosh, damiana, to su rozne osvecene prostriedky na vyrovnanie hormonalnych hladin u zien.
Ale zialbohu, priamo na znizenie hladiny testosteronu nepoznam zatial nic, lebo tieto menovane pracuju na DHEA, progesterone, prolaktine a estrogenovych hladinach, aspon tak to hovoria moje lekarske zdroje.

Ivka 1

Barca ja som tiez toho nazoru ako RNG, v prvom rade by mali pomoct prirodne produkty,ktore nemaju neziaduce vedlajsie ucinky ale take v lekarni nehladaj. Su tam
"prirodne " doplnky vyzivy ale obsahuju rozne protihrudkujuce a lestiace latky,farbiva,ktore su rakovinotvorne. Ich vtrebatelnost je velmi mala a telo dokaze z nich zuzitkovat max 8 - 10 %.

barca_11

RNG a co teda radis ty? ja tiez nemam rada ked musim jest vselijake lieky ale co mam spravit aby sa mi hormony upravili?

RNG

neviem , ako moze niekto s logikou tvrdit, ze umele chemikalie v tele mozu nahradit prirodzene hormony a ich funkciu. Moze tak nanajvys napodobnovat, aj to len za cenu zamorenia tela a pripadneho este vacsieho vykolajenia hormonalnych hladin.

Ivka 1

Neviem, skus ale asi nie.Teda Wild yam urcite nie a vceliu matersku kasicku mozno.Nedavno som to objednavala, tak ak chces, ozvi sa.

jaaa

ja má asi to isté, ale nikdy minikto neurobil hormonálne testy.......mám akné, na ktoré mi nezabralo nič, ani Ha ani roaccutane...