Štedrý rošt

Recept na štedrý rošt

Suroviny:

  • Bravčovina, Hovädzina, Kuracina, Slaninka
  • Horčica
  • Kečup
  • soľ
  • vegeta
  • olej
  • sójová omáčka
  • vorchestrová omáča
  • cesnak
  • bazalka
  • grilovacie korenie

Postup:

Do veľkej mysy naložíme rôzne druhy mäsa k tomu pridáme všetky suroviny zakryjeme a necháme odležať 2 hodinky následne vyberáme z marinády a grilujeme priamo na grile alebo to môžeme aj zabaliť do alobalu a ugrilovať uzatvorené vtedy si mäso zachová aj šťavu a keď grilujem uzavreté tak na vrch masy poukladáme ešte plátky cibuľky a tak to uzavreté grilujeme.

Príloha:

Prílohu podávame z lístkového cesta upečené štvorce, a to tak že lístkové cesto len rozvaľkáme, nakrájame na štvorce a potrieme v oleji. Rozmiešané korenie na pizzu s cesnakom a kečupom a troškou soli. Na záver ešte cesto potrieme vajíčkom a posypeme rozdrvenou razcou a upečieme na plechu.