Poznáme tajomstvo krásneho tela Dary Rolins. A je poriadne pikantné!

Dara Rolins (41) je nielen úspešná speváčka, ale pokojne by sa mohla živiť aj modelingom. Jej postava je totiž aj po štyridsiatke a jednom tehotenstve absolútne bezchybná. Viete ako začína jej deň?

Dara Rolins (41) je nielen úspešná speváčka, ale pokojne by sa mohla živiť aj modelingom. Jej postava je totiž aj po štyridsiatke a jednom tehotenstve absolútne bezchybná. A v jej prípade nejde ani tak o gény, ale skôr o tvrdú drinu. Za hudobným úspechom, ale aj dokonalým telom speváčky totiž nie je nič iné, ako disciplína.

Dara totiž už niekoľko rokov pravidelne viackrát do týždňa cvičí. Aby jej snaha nevyšla nazmar, do svojho jedálnička zaradila aj zdravú stravu.

Speváčka sa o svoje recepty na krásne a zdravé telo rada občas podelí aj so svojimi fanúšikmi. Prezradila tiež, ako začína jej deň - pohárom teplej minerálnej vody s obsahom magnézia, stéviou, morskou soľou, citrónom a čili! Áno takýto pikantný nápoj si Dara dopraje každé ráno nalačno.

Ako speváčka prezradila, teplá voda s citrónom spláchne všetky toxíny v tele a z pokožky. My zase vieme, že čili podporuje metabolizmus, morská soľ dodá telu potrebné minerály a stévia je vynikajúcim prírodným sladidlom bez obsahu kalórií.

Čítajte viac: