Extrémne telesné úpravy

Niektorí ľudia vsádzajú na prirodzenosť, iní sa snažia silou mocou čo najviac odlíšiť od ostatných. Piercing v obočí alebo tetovanie na ramene je však nič oproti týmto "extrémistom". 6000 piercingov na tele, 100% pokrytie kože tetovaním či premena na zviera alebo dokonca umelú bábiku? V dnešnom svete je možné naozaj čokoľvek.

Elaine Davidson Zdroj foto: Youtube.com

Žena s najviac piercingami

Počuli ste už niekedy o Elaine Davidson? Táto zdravotná sestra z Brazílie je žena s najviac piercingami na svete. Má ich na sebe cez 6000. Všetky jej piercingy vážia spolu približne tri kilá. No napriek svojmu bizárnemu vzhľadu chce, aby verejnosť vedela, že neberie žiadne drogy, nefajčí a ani nepije alkohol. Tvrdí, že jej jediný zlozvyk je Coca-Cola.

Najviac potetovaný muž

Lucky Diamond Rich je umelec. Tak isto ako veľa umelcov pred ním, aj on mal výrazné farebné tetovania. No tým to však neskončilo. Rozhodol sa, že pokryje celé svoje telo čiernym atramentom. Potetované má aj viečka, ďasná či uši. Teraz drží rekord ako muž 100% pokrytý tetovaniami. A aby tých tetovaní nebolo málo, stále mu pribúdajú nové tetovania bielou farbou. Tvrdí, že za svoj život bol tetovaný viac ako 1000 hodín.

Mačací muž

Dennis Avner je vo svete známy ako "mačací muž". Tento američan s indiánskym pôvodom podstúpil 14 operácií aby dosiahol podobu samice tigra. Vďaka tomu drží svetový rekord za najtrvalejšiu zmenu, aby vyzeral ako zviera. Medzi jeho asi najbizarnejšie zmeny patrí vybrúsenie zubov a zašpičatenie uší. Dennis však, bohužiaľ, zomrel v roku 2012 vo veku 54 rokov.

Živá Barbie

Valeria Lukyanova Amatue je moldavsko-ukrajinská modelka. Oproti ostatným modelkám je však výnimočná. Valeria je "živá Barbie". Okrem implantátov v prsiach je však jej telo úplne prirodzené. Svoju postavu získala len pomocou špeciálnych diét a pravidelnému cvičeniu. Aby zväčšila podobnosť s Barbie, používa kontaktné šošovky a make-up. Je zastankyňou "breatharianizmu", čo je presvedčenie, že človek dokáže prežiť aj bez jedla. Vo februári 2014 dokonca vyhlásila, že skúsi nejakú dobu nejesť a nepiť.

Prečo to títo ľudia robia? Prečítajte si názor psychológia na bizarné telesné úpravy.

Buďte informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.