Najväčšie zlozvyky celebrít

Aj slávne osobnosti sú len ľudia. Hoci sú naoko dokonalí, obhrýzajú si nechty, krútia si vlasy, hryzú si pery a dokonca aj škaredo nadávajú. Viete, ktoré celebrity sa nevedia zbaviť svojich zlozvykov?

Americká televízna hviezda Kate Gosselin si v bežnej komunikácii pomáha pri pauzách svojským „um“. Jednoducho, keď rozpráva a reč na chvíľu preruší, napríklad ak nad niečím premýšľa, smiešne „zaumká“. Kate o tomto svojom probléme vie, rovnako ako si je vedomá, že totho zlozvyku sa už asi nikdy nezbaví.

Prezident Barack Obama je považovaný za jedného z najmocnejších mužov sveta. Aj on je však v prvom rade len človek z mäsa a kostí. Sotva sa vytratí do svojho súkromia, jednu si zapáli. Slabosťou najsilnejšieho muža sveta sú totiž cigarety.


Moholo by vás zaujímať:

Tom cviky, ktorým podľahli aj celebrity

Tajné triky na krásu od svetových celebrít

Týmto dámam vek nauhádnete. Prezradíme vám ich recept na mladosť


Simon Cowell, obávaný porotca talentových súťaží má tiež svoju slabosť, a to skôr ženskú ako mužskú. Známy kat sa totiž až priveľmi rád opaľuje. A keď nie je po ruke slnko, dopraje si solárium.

Televízna hviezdička Lauren Conrad si zase neustále okolo prstov obkrúca pramene svojich vlasov.

Herečka a večne problémová celebrita Lindsay Lohan má zlozvyky hneď dva – obhrýza si nechty a zásadne vždy a všade mešká.

Upírka Kristen Stewart možno vyzerá navonok dokonale, no keď sa pozabudne, hryzie si pery.

Rovnako ako Lindsay Lohan aj herečka Cameron Diaz má zlozvyky hneď dva. Dalo by sa povedať, že jeden horší ako druhý. Nielenže si obhrýza nechty, ale hreší doslova ako kočiš.

Buďte informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.