Klik- klinik pomáha: Veľmi som sa zľakla

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad toho, čo spravila Helena z veľkého strachu z operácie štítnej žľazy.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Keď mi doktorka povedala moje výsledky z odberov krvi, takmer som skolabovala! Už niekoľko mesiacov mi búšilo srdce, stále som chudla, mala som pocity úzkosti, nebolo mi dobre a všetci mi hovorili, že sa strácam pred očami. Myslela som už na najhoršie a pravdupovediac, návštevu lekára som odkladala na poslednú chvíľu. Myslela som si, že mám rakovinu a nechcela som vedieť pravdu. Nakoniec však všetko bolo inak. Moja ošetrujúca lekárka mi diagnostikovala hypertyreózu – ochorenie štítnej žľazy, pri ktorom štítna žľaza produkuje nadbytok hormónov. Liečba mi nezaberala a lekár mi navrhol operáciu. Veľmi som sa bála, myslela som si, že je to už konečné a nemenné riešenie a potrebovala som sa poradiť s iným špecialistom. U nás je ale len jeden endokrinológ a aj tu sa na vyšetrenie čaká niekedy aj dva až tri mesiace. Napísala som endokrinológovi z **[www.klik–klinik.sk](http://www.xn--klikklinik-ru6e.sk/)** a skonzultovala som s ním výsledky. Nehovorila som s ním o postupe, ktorý mi navrhol môj lekár no aj napriek tomu mi navrhol rovnaké riešenie. Veľmi mi to pomohlo a hneď som bola pokojnejšia keď viem, že nie je iné riešenie som ochotnejšia riešiť veci radikálnejšie. Ďakujem._

Helena

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.