Skúste jarný detox podľa svetových celebrít

Pôstne obdobie nemá význam len z hľadiska náboženstva. Detox na konci zimy a začiatku jari má význam aj pre naše telo a zdravie. Po mesiacoch zimného hodovania treba telu dopriať trochu očisty a znovu naštartovať metabolizmus. Ako očisťujú svoje telo po zime celebrity?
### Beyoncé

Talentovaná speváčka s krivkami sa snaží zbaviť každého prebytočného kilogramu. A niekedy je to vzhľadom k jej sklonom priberať skutočne problém. Preto na jar dodržiava naozaj prísny režim. Za deň vypije šesť až dvanásť pohárov vody s citrónovou šťavou, kajenským korením a javorovým sirupom. Údajne na tomto koktaile vydrží celých desať dní. Takto dlhotrvajúci detox je skôr hladovka a my ho rozhodne neodporúčame. Môžete ho skúsiť, ale maximálne na jeden – dva dni.

Kendall Jenner

Svet prežíva čajový detoxikačný ošiaľ zvaný aj teatox. O tom, ako sa dá skvele dostať do formy pomocou detoxikačného čaju, sa píše úplne všade. Nedávno teatoxu prepadla aj známa modelka a sestra Kim Kardashian Kendall Jenner. Vychudnutej kráske však mnohí vyčítajú, že to s teatoxom preháňa. Miesto jednej šálky denne dokázala vypiť aj niekoľko. Výsledkom je jej nezdravo vychudnutá postava. My hovoríme teatoxu áno, ale rozhodne s mierou.

Gisele Bundchen

Táto modelka pozná tajomstvo, ako rýchlo zhodiť kilogramy. Jej diéta je vhodná práve na jarný detox a pozostáva z 21 dňovej kúry, počas ktorej sa dá schudnúť až 9 kilogramov. Celý tento čas jete len zeleninu, ovocné džúsy, bylinkové čaje a polievky.

Anne Hathaway

Krásna herečka zase pozná recept, ako za dva dni kompletne prečistiť organizmus, zbaviť sa aj nejakých kilogramov a hlavne naštartovať metabolizmus. Počas dvoch dní pije výlučne špeciálny nápoj z plodov acai, pestreca mariánskeho, vitamínu B-12 a brusnicového extraktu. Budete sa cítiť ako vymenení a bude to na vás aj vidieť.

Vyskúšajte tiež:

Pripravte sa na jar! Máme pre vás 3 očistné nápoje

Salma Hayek

Nádherná herečka si svoje krásne ženské krivky prísne stráži. Aj ona sa snaží každý rok na jar dodržať detox. Jej obľúbený pozostáva z 3 až 5 dňovej kúry, kedy nekonzumuje nič iné len surové ovocné alebo zeleninové šťavy.


TIP Redakcie: Nechajte sa inšpirovať nádhernými fotografiami jarnej flóry.

Zdroj foto: Ephoto.sk