Domáci krém proti celulitíde, ktorého výsledky uvidíte už po 7 dňoch

Pripraviť si účinný domáci krém proti celulitíde vôbec nie je také náročné. Tento vlastnoručne vyhotovený prípravok je vraj ešte efektívnejší ako rozličné výrobky z obchodu, sľubujúce odstránenie pomarančovej kože. Skúste a posúďte samé!

Potrebné suroviny:

  • Akýkoľvek detský krém (100 ml) – ideálne zloženie tuku a vlhkosti, neobsahuje žiadne škodlivé látky.
  • 5 – 6 tabletiek Mumio – doplnok výživy, ktorý si môžete zakúpiť v lekárni alebo aj na internete (podporuje imunitný systém, napína kožu).
  • 20 kvapiek pomarančového esenciálneho oleja možno použiť olej z akéhokoľvek citrusového ovocia.
  • 3 – 5 kvapiek škoricového esenciálneho oleja – vytvára príjemnú vôňu krému.

Postup:

Do misky (nie menšej ako 150 ml) si vytlačte detský krém, ktorý následne zmiešajte s 5-6 tabletami Mumio (je možné nájsť i práškovú verziu). Potom pridajte pomarančový a škoricový esenciálny olej. Všetky zložky dôkladne premiešajte, prikryte misku a nechajte zmes odstáť 8-10 hodín. Po odstátí je nutné daný krém premiešať, čím je pripravený na použitie. Aplikujte ho na postihnuté miesta a poriadne ho votrite do pokožky silnými, krúživými pohybmi. Po každom použití nezabudnite misku vždy prikryť.

Pre dosiahnutie najlepších účinkov je potrebné trieť krém každý deň a prvé viditeľné výsledky možno vidieť už po 7 dňoch.


Prečítajte si tiež: Najúčinnejšie zbrane proti celulitíde

kaya 55

Vyskúšala som uplne všetko na celulitidu. A popravde nič nepomáhalo. Jediný patent ,ktorý sa osvedčil, bol od firmy PUREDERM zoštíhlujúce náplasti na telo proti celulitíde. Na toto majú svetový patent a tie výsledky boli naozaj viditeľné.

Maoam

hm, ja som toho nazoru, ze celulitida je hlavne vnutorny problem organizmu (metabolicky), vela urobi zmena stravy, tekutin (zlozenie), detox, pohyb a navysenie istych vitalnych latok v potrave a